Ce intervenții estetice sunt la mare căutare în perioda sărbătorilor de iarnă. Cât costă să fii frumoasă de sărbători


Domnul doctor estetician Iancu Morad ne-a dezvăluit pentru Perfecte.ro, care sunt cele mai căutate tratamente și proceduri de înfrumusețarea acum, în prag de Crăciun și Anul Nou, dar și cât ar trebui să scoatem din buzunar pentru acestea.


Vin sărbătorile și trebuie să arătăm din ce în ce mai bine în această perioadă. Aici intervine și ajutorul medicului estetician care are rolul de a corecta sau îmbunătăți anumite părți ale feței și corpului pe care dorim să le scoatem în evidență. 
 
 
Care sunt cele mai căutate artificii de înfrumusețare pentru sărbătorile de iarnă? 

În ceea ce privește tratamentele estetice avem 2 categorii de pacienți: cei care vor rezultate rapide pentru că au un eveniment important și cei care vor să arate impecabil în fotografiile din vacanțele lor exotice.

Prima categorie de pacienți așteaptă rezultate spectaculoase, neavând prea mult timp la dispoziție și apelează la proceduri minim-invazive, care nu necesită timp de recuperare și care oferă rezultate rapide. Acestea sunt: estomparea ridurilor de expresie cu toxină botulinică; augmentarea pomeților cu acid hialuronic/ cristale de calciu sau conturarea și augmentarea buzelor cu acid hialuronic. Pacienții din a doua categorie apelează la intervenții estetice chirurgicale, care necesită însă un timp de recuperare îndelungat. Intervenția de augmentare mamară este foarte solicitată în perioada rece, întrucât femeile au la dispoziție mai mult timp de recuperare pentru a arăta bine în sezonul cald.

Bărbații apelează în schimb la blefaroplastie superioară, fiind considerată o intervenție de întinerire, pentru a elimină excesul de țesut adipos din zona respectivă și pentru a conferi luminozitate privirii.

Care sunt cele mai des întâlnite defecte estetice pe care pacientele doresc să le corecteze? Prin ce proceduri?

Este prea mult spus “defecte estetice”. Cred că fiecare pacientă care calcă pragul clinicii vine să-și rezolve anumite nemulțumiri sau să amelioreze cumva trecerea timpului. Cele mai multe paciente vor un aspect al feței mai fresh și optează pentru corectarea micilor asimetrii prin injectări cu acid hialuronic, vor să aibă buzele mai mari și mai atrăgătoare, vor să scape de ridurile de expresie vizibile, de cearcăne și șanțurile nazolabiale sau vor să confere mai mult volum pomeților.

Pentru toate aceste “mici defecte”, le propunem soluții personalizate cum ar fi: augmentarea și modelarea buzelor cu acid hialuronic; augmentarea pomeților cu grăsime proprie sau cristale de calciu; tratarea șanțurilor nazolabiale adânci cu ajutorul substanțelor de umplere; estomparea ridurilor de expresie cu toxină botulinică; umplerea cearcănelor cu acid hialuronic/ grăsime proprie. O altă soluție propusă este peeling-ul chimic. Acesta este un tratament care durează circa 30 de minute, cu rezultate spectaculoase. Practic, poți întoarce timpul înapoi cu 20 de ani, iar petele, ridurile și cicatricile dispar și rezultatele se mențin pe termen lung.

Ce este nou în materie de tratamente de beauty?

Când vorbim de chirurgia și medicină estetică nu vorbim neapărat de noutăti și proceduri inovatoare ce promit rezultate miraculoase, ci mai degrabă trebuie să ținem cont de trendurile actuale, care implică tratamente ce au la bază substanțe naturale provenite din propriul organism.

Tocmai din acest motiv noi recomandăm tratamentele cu grăsime proprie, celule stem și plachete sanguine din propriul sânge. Lipofiling/ augmentarea pomeților și umplerea cearcănelor utilizează că substanță de umplere grăsime proprie recoltata din altă zonă a corpului, prelucrată printr-o tehnică specială. Este o procedură simplă care se realizează sub anestezie locală, timpul de recuperare fiind foare scurt. Avantajul major al acestui tratament este dat de faptul că folosește o substanță 100% naturală a propriului corp. Avem acum mulți pacienți ce doresc ca augmentarea sânilor și a feselor să fie făcută tot cu grăsime proprie.

Din categoria tratamentelor de rejuvenare, hidratare, elasticitate și luminozitate a pielii recomand în primul rând tratament anti-aging “Bio-Lifting’’, care este patentat de către mine și care se face doar la clinica mea. Efectul acestuia este o rejuvenare faciala completă, estomparea ridurilor și atenuarea vizibilă a cearcănelor. Se bazează pe injectarea unui gel obținut din celule active recoltate chiar din sângele pacientului. Efectul de lifting este imediat.

Tot în această categorie recomand și Terapia Dracula, o soluție optimă pentru rejuvenarea în profunzime a tenului. Procedura constă în recoltarea unei cantități de sânge, din care se reține un ser bogat în plachete și factori de creștere. Serul este îmbogățit cu vitamine și aminoacizi și pregătit pentru reinjectare la nivelul feței, al decolteului și al mâinilor. Gelul ajută la rejuvenarea, fermitatea, elasticitatea pielii.  O ultimă mențiune este mezoterapia fracțională, un tratament simplu și eficient cu Dermapen, pentru reîntinerirea și fermitatea pielii, minimizarea porilor și luminozitatea tenului. 

De la ce prețuri pornesc aceste proceduri?

Prețurile pentru procedurile de înfrumusețare sunt variate, în funcție de tratamentul ales. Mezoterapie fracțională – 100 euro față; față, gât și decolteu– 120 euro. Terapia Dracula costă 400 euro; un Bio-Lifting se ridică la 600 euro. Augmentarea pomeților cu grăsime proprie costă 950 euro, iar umplerea cearcănelor cu grăsime proprie – 950 euro.

FULLSCREEN
Ce intervenții estetice sunt la mare căutare în perioda sărbătorilor de iarnă! Cât costă să fii frumoasă de sărbători!
  • /


related posts