INTERVIU Adela Popescu, despre cel mai ciudat compliment primit: ”Ești atât de...”


Pentru că frumusețea este un cumul savant de imperfecțiuni, Adela Popescu a acceptat să ne vorbească despre momentele imperfecte și, nu întâmplător, amuzante din viața ei.  


Ți s-a întâmplat vreodată ca, în timpul emisiunii, să primești un telefon urgent de acasa? Ce s-a întâmplat și cum ai reacționat?

Verișoara mea a avut o intervenție destul de riscantă și nu am putut aproape nici să respir până nu a ieșit din operație. Când am primit telefonul, am plâns de fericire că e totul bine.

Povestește-ne despre momentul în care Dana Rogoz ți-a spus că porți o rochie urâtă în emisiune. Cum te-ai simțit când prietenele tale ți-au zis asta la TV? 

Mărturisesc că mi s-a întâmplat de mai multe ori. (râde) Eu, Dana Rogoz și Alina Chivulescu avem un grup pe care împărtășim tot felul de lucruri extrem de interesante - o adevărată comoară grupul nostru  - așa că nu de puține ori primeam mesaje de genul “Doamne, iartă-ma, ce e aia de pe tine?” sau “Viața mea, fă ceva cu rujul ăla și cu părul”. (râde)

Care a fost, pentru tine, cel mai emoționant moment din emisiunea ”Vorbește lumea”? 

Acum vreo doi ani, de ziua mamei mele, am vrut să îi cânt o melodie pe care i-o cântam când eram mică: “Mamă frumoasă, primul meu rai”. Nu am putut să duc momentul până la capăt, gâtuită de lacrimi.

La ce emisiune ți-ar plăcea să fii invitată și despre ce ai vorbi acolo cu gazda show-ului? 

Vârful aparițiilor mele într-un show de televiziune s-a desfășurat chiar la PRO TV, în emisiunea lui Bobonete. Eram într-o vervă de nedescris. L-am uimit chiar și pe colegul Cabral. M-a întrebat dacă sunt bine. (râde)

Ești căsătorita cu unul dintre cei mai sexy bărbați din România. Sigur are o imperfecțiune! Care este aceea, din punctul tău de vedere?

Sforăie și îi place usturoiul. 

Cea mai nereușită mâncare pe care ai gătit-o în viața ta?

Oh, Doamne, dar cât de multe au fost. :) Însă în top sunt niște paste cu sos de roșii absolut oribile. În principiu, nu prea ai ce să greșești la rețetă, dar iată că s-a putut.

Cel mai stânjenitor moment, dar amuzant, în care te-au pus copiii...

Într-o seară, am găsit canapeaua desenată cu un marker permanent. Înțeleg că erau urmele unui cățel. Desigur, așa se explică. Nu am mai putut nici să mă supăr. Acum canapeaua stă acoperită cu vreo trei pături urâțele ce pot fi sacrificate în cazul în care cațelul mai are chef de plimbări. 

Care a fost cel mai ciudat compliment pe care l-ai primit vreodată?

”Ești atât de simplă”. Cel mai probabil, în sensul de “nesofisticată”. (râde)

În final, povestește-ne puțin despre proiectele tale în teatru. Unde te pot vedea fanii și ce înseamnă pentru tine să joci în aceste piese? 

Chiar acum sunt în cabină si aștept să jucăm ”Haimanaua”, la Sala Dalles, în regia lui Dan Tudor. Pentru noi proiecte, aștept să termine copiii cu mucii. 

Vezi și: La mulți ani, Adela Popescu! Super supriză pregătită de colegii de la Vorbește lumea


FULLSCREEN
INTERVIU Adela Popescu, despre cel mai ciudat compliment primit: ”Ești atât de...”
  • /

related posts