INTERVIU Cătălin Măruță: "Cred că iubirea formează oamenii, mai presus de orice regulă strictă"  


Cătălin Măruță o ține într-o sărbătoare! Emisiunea „La Măruță”, a împlinit 11 ani și tot anul ăsta a sărbătorit și 10 ani de căsnicie cu Andra. Totul e roz pentru Cătălin! În plus, are și o familie frumoasă și ne-a oferit cel mai sincer interviu pentru Perfecte.ro!


Cum s-a transformat în timp iubirea lui pentru Andra, dacă se iubesc mai mult sau la fel ca în prima zi, ce declarații de dragoste își fac și ce fel de tată este. Măruță ne-a răspuns în stilul său caracteristic. 
 


- Măruță, La mulți ani! Ai împlinit 11 ani de PRO TV! Cum a fost drumul până aici și ce ți s-a părut cel mai greu?

Drumul? A fost…inițiatic. (râde). Am crescut mult pe parcurs. Și uneori tocmai această creștere mi s-a părut grea, pentru că a necesitat multă luciditate, multă prezență, multe lucruri. În plus, uneori e obositor să știi că orice ai face, mort-copt, răgușit, obosit, supărat, nervos, stresat, tu ai emisiune live de făcut. Și nu e bine să lași să se vadă nici supărarea și nici stresul, că oamenii nu au nevoie și de problemele tale.
  
- Ce crezi că te-a făcut să te menții atâta timp pe piața divertismentului de la noi? Cu ce te diferențiezi față de concurență? Care este punctul tău forte?

Cred că am rămas atâta timp pe piață tocmai pentru că am rămas deschis la schimbare. La nou, la transformare și la experimentare. Cum am zis, a fost și este un drum inițiatic. Într-un astfel de drum ești dispus să te reinventezi și să te redescoperi continuu. Cred că asta mă și diferențiază de concurență: îmi place să cred că sunt un om dinamic, care evoluează, și moderez o emisiune dinamică ce evoluează la rândul ei. 
  
- Mai ai emoții când intri în direct sau ai scăpat de ele definitiv?

Da, am de multe ori emoții. Când am o emisiune specială, un invitat sau o temă aparte. De fapt, am destul de des emoții, dar nu mai sunt genul acela de emoții în care tremură lavaliera de teama directului. Sunt altfel de emoții: simțite în fața bucuriei că întâlnesc un anumit om, în fața unei situații sau a unui invitat a cărui prezență mă onorează și tot așa. 
  
- Care au fost cei mai dificili invitați în tot acest timp “La Măruță”?

Am mai spus asta: nu există invitați dificili. Fiecare om e și simplu, și complicat în același timp. E important cum comunici tu cu fiecare în parte. Dacă un om te simte deschis, o să fie și el la fel. 
  
- Dar cei mai plăcuți?

Fiecare invitat e plăcut în felul lui, pentru că fiecare îmi aduce ceva în ziua respectivă, fie un zâmbet, fie o lecție de viață, fie ceva de mâncare... (zâmbește).
  
-Pe cine nu ai invita niciodată în emisiune și de ce?

Nu aș invita niciodată un extraterestru, pentru că, sincer să fiu, nu știu cum să fac asta (râde). Deși, serios, aș încerca. În rest, mi se pare prea mult să mă gândesc la cineva anume pe care nu l-aș invita vreodată.
  
- Nu ți-e greu să mănânci așa, mereu, în fiecare emisiune? Fii sincer, cât te-ai îngrășat de când cu cămara din emisiune și cu toate degustările?

Ba da, îmi e foarte greu... Nici nu îți imaginezi ce efort trebuie să depun să mănânc toată mâncarea aia gustoasă, să degust atâtea bunătăți, să încerc tot felul de rețete delicioase. Uite, și acum când vorbesc îmi dau seama că îmi e foarte greu și parcă aș mai vrea ceva de mâncare, să am energie în continuare (râde). Acum, lăsând gluma la o parte, uneori e greu, pentru că aș vrea într-adevăr să mă țin de o dietă și… și atât. În ceea ce privește numărul de kilograme, știi vorba aia cu ce se întâmplă la Vegas rămâne la Vegas? Ei bine, ce se întâmplă în Cămăruță rămâne în Cămăruță.  

- Unde te vezi, profesional vorbind, peste alți 10 ani?
 
 Mă văd lucrând tot cu oamenii. Și pentru ei. Asta știu sigur. E o nevoie a mea și e cea mai mare pasiune și onoare totodată.  
  
- Dacă nu ar fi fost televiziunea, ce ai fi făcut acum?

Dacă nu ar fi fost televiziunea, lucram probabil la radio, sau rămâneam în avocatură...sau poate eram un fel de globe-trotter, mă plimbam prin lume și găseam o modalitate să le comunic altora ce trăiesc, ce oameni întâlnesc, ce experimentez, ce mănânc pe unde mă duc. Deci cam tot așa. 

- Anul acesta este unul aniversar. Tu și Andra ați sărbătorit 10 ani de căsătorie! Îți mai aduci aminte prima întâlnire cu Andra și ce ți-a  plăcut cel mai mult la ea?

Da, îmi amintesc, a fost la mare. Și mi-a plăcut enorm naturalețea ei, faptul că era firesc de frumoasă, de simpatică, de amuzantă.
  
- A fost atunci dragoste la prima vedere?

A fost dragoste… la primele vederi. Nu știu dacă m-am îndrăgostit când am făcut cunoștință, dar ne-am plăcut de la început unul pe celălalt.
  
- Vă iubiți acum ca în prima zi? 


 
Nu, ne iubim mai mult.   
    
- Care e cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care i-ai făcut-o Andrei în tot acest timp? Îți mai amintești?

 “Te iubesc” e cea mai frumoasă declarație pe care ne-o facem zilnic. Are în ea ce e mai important pentru un om: sinceritate și dragoste.   

-    Cum sunteți voi atunci când nu sunteți la TV? Cum decurge o zi normală din viața voastră?

Suntem… normali. Râdem mult. Mai și plângem uneori. Avem visuri. Avem și unele frici. Și speranțe. Și planuri. Mâncăm (și) cartofi prăjiți. Ne preocupăm de binele copiilor noștri. Ne iubim mult.  
  
- Ești un tip romantic? Îi faci des cadouri sau declarații de dragoste Andrei? Cum îți place să o surprinzi?

Păi îmi place să cred că da, dar asta trebuie să o întrebi pe ea.
  
-    De la ce vă certați cel mai des?

 Dacă îți spun, o să ne certăm când citește interviul (râde).
  
- Cum ți-ai caracteriza soția în câteva cuvinte?
 
Cum ți-am zis că am văzut-o din prima zi: natural și firesc de frumoasă, de inteligentă, de talentată, de amuzantă, de… Andra.  
  
- Dar pe tine?

Cum spuneam, sunt modest și nu îmi place să mă laud (râde)! Acum serios, îi las pe alții să mă caracterizeze, sunt cea mai bună oglindă a mea.
  
- Ești un tată exigent?

 Îmi place să cred că nu. Sunt un tată iubitor. Cred că iubirea formează oamenii, mai presus de orice regulă strictă.
  
- Cum se înțelege David cu Eva?
 
O iubește foarte mult. Și e și foarte protector față de ea. Cred că atunci când Eva va avea pretendenți, o să am un aliat în a-i aștepta cu bastonul la ușă. Glumesc.


  
- Cum îl vezi pe David peste câțiva ani? Îți calcă pe urme? Ce îi place să facă cel mai mult?

 
O să râzi, dar îi place la nebunie să se filmeze. Chiar o face. Dar pasiuni își descoperă constant. Ce o să facă mai târziu depinde numai de el. Eu nu am așteptări de la el, mă rog doar să fie fericit.  
  
-    Dar pe Eva?

 Exact că în cazul lui David. O văd fericită, făcând ceea ce iubește, orice ar fi asta.
  
- Ce nu îți place la tine?

Sincer? Nu îmi place că mănânc și, ce să vezi, se depune, nu știu de ce (râde). În rest, nu îmi place că uneori sunt prea pătimaș cu unele lucruri și prea încăpățânat. Dar mă prind repede. Și dacă nu mă prind, mă ajută cei din jur să o fac.
  
 

FULLSCREEN
Cel mai sincer interviu cu Cătălin Măruță!    Măruță, confesiuni despre căsnicia cu Andra: „Suntem...normali. Ne iubim mult!”
  • /

related posts

Modifică setările cookies