INTERVIU Maia Morgenstern, despre operațiile estetice: ”Fiecare este dator să facă cu sine însuși ceea ce simte că e bine”


Celebra actriță a povestit pentru Perfecte.ro despre carieră și ce face de arată atât de bine. Una dintre cele mai mari actrițe de la noi recunoaște că încă mai are emoții atunci când urcă pe scenă. 
  


După atâta timp mai aveți superstiții când urcați pe scenă, emoții? 

Superstiții nu, că nu m-a lăsat tata să am superstiții! Emoții, în schimb, da! 

Arătați foarte bine, care sunt secretele dumneavoastră de întreținere și frumusețe? 

Am tot felul de secrete, fac gimnastică. Aș începe cu altceva, de fapt sunt extrem de atentă la nevoile trupului și sufletului meu. Îmi trebuie un bob de strugure, voi mânca un bob de strugure, nu fac excese, nimic exagerat, nimic nelalocul lui. 

Faceți sport, tratamente de întreținere? Aveți timp? 

Foarte mult sport! E vorba de respectul pe care ți-l porți ție însuți. Așa cum mă ocup să citesc, să învăț, să studiez, să scriu, să fiu spectator foarte onest și e un dar și o calitate și un statut la care nu voi renunța, așa mă ocup și de îngrijirea trupului. 

La medicul estetician veți apela vreodată dacă va fi nevoie? 

Asta vom vedea, nu pot vorbi acum. Vreau să mă înțelegeți exact! Fiecare este dator să facă cu sine însuși ceea ce simte că e bine pentru sine. Nu are importanță, este o decizie personală pentru fiecare, dacă apelează sau nu la astfel de intervenții. 

Ați fost și la Chitila Film Fest unde ați promovat un proiect personal! 

Da, a fost foarte frumos! "Cartierul destinație de vacanță"! Nu toți oamenii, mai ales copiii, au posibilitatea să aleagă destinații de vacanță, să meargă, să călătorească, să umble și atunci, bine ar fi, cel puțin așa gândesc eu împreună cu dance orchestră, să ne reamintim cu toții jocurile copilăriei, cântecele copilariie, să fim împreună, să știm a ne juca puțin. 

Aveți proiecte noi pe lângă filmările pentru serial? 

Sunt proiecte de teatru, unde mă implic cu toată dragostea! Alături de doamna Carmen Tănase, nu peste multă vreme, mai e o lună și un pic, o să avem un spectacol împreună, text de Aldo Nicolaj, un autor pe care eu îl iubesc foarte mult. Se vor împlini 100 de ani de la nașterea domniei sale, anul viitor. În curând o să plec în Italia unde o să fac un proiect de film. 

related posts

Modifică setările cookies