INTERVIU Oana Zăvoranu: ”A fost o inconștiență din partea mea să am 10 perechi de silicoane”


De ce a renunțat la pasiunea ei pentru actorie, ce spune despre Pepe, fostul ei soț, dacă și-a găsit liniștea și dacă îi este dor de mama ei, Oana Zăvoranu a răspuns cu sinceritate pentru Perfecte.ro.


Oana, o să apari din nou pe micul ecran...    

Dacă stau să mă gândesc, cred că într-o parte a minții mele, undeva, mă dădusem bătută! Ziceam, am făcut prostia să renunț pentru o prostie, că era gelos ex-ul (N.R.: Pepe, fostul soț al Oanei) și asta a fost,  poate trebuie să plătesc pentru că nu am avut minte atunci!  

  Citește și: Oana Zavoranu a recunoscut: “Vă dau o mare veste… sunt și eu o botoxată"

De fapt, de asta ai renunțat, pentru că era el gelos?

Da, da, nu se mai putea să ne mai pupăm cu Papi...o mizerie! Asta e, mintea de atunci, sacrificii în van! Astea sunt sacrificii care nu merită! 

Cum faci de arăți atât de bine? 

Toată lumea m-a întrebat! Îți dau cuvântul meu de onoare, știi că eu tot timpul am fost sinceră, nu am  nicio dietă, nu am ținut în viața mea. Acum am vreo 56 de kilograme. 

Și ești mulțumită sau vrei să mai dai jos?

Nu! Aș vrea să mai slăbesc vreo 5 Kilograme. Dar, nu dorm în frigider, asta e clar, însă nu mă abțin de la dulciuri sau băuturi gazoase, sub nicio formă. Fac tratamente corporale de 2-3 ori pe săptămână, îmi fac timp pentru masaj. Mănânc cam tot ce vreau, încerc, dar nu îmi iese mereu să nu mănânc după ora 21.00. Ce fac mereu? Nu mă bag în pat nedemachiată, indiferent cât de obosită aș fi, mă dau cu cremă... 

Care este mâncarea ta preferată? 

Cartofii prăjiți! Puiul cu mujdei, nenorocire... 

Simți să îți mai faci vreo operație estetică? Ești mulțumită de cum arăți acum? 

Nu, nu mai vreau! Tot ce fac acum e noninvaziv. Am riscat prea mult. A fost o inconștientă din partea mea să am 10 perechi de silicoane! Am zis nu, e OK, natural e cel mai bine! Mă duc la solar o dată pe săptămână, deși se spune că nu e bun solarul, asta e situația. 

Cum a mers parfumul pe care l-ai lansat? Am înțeles că vrei să scoți altul deja!  

Mulțumesc lui Dumnezeu, parfumul a mers senzațional. Oamenii au vrut să miroase ca Oana Zăvoranu! A și fost un parfum făcut cu un parfumier internațional, care a câștigat parfumul anului în anul 2018, l-a făcut un profesionist. Vreau să mai scot încă o serie sau poate un altul pentru că dacă încep  să-mi dezvolt și latura de business woman, de ce nu? 

Cum ești? Împlinită, fericită? Ești într-o perioadă prosperă...

Sunt foarte fericită! Am un bărbat care mă iubește enorm, mă susține, pe care îl iubesc la rândul meu, nu îmi pune piedici, este mai mult decât mândru de ceea ce fac! După părerea mea asta este căsătoria, asta înseamnă cuplu, să te bucuri tu de ce face soțul tău și soțul tău de ceea ce faci tu! Nu să-ți pui piedici, eu trebuie să fiu mai șmecher... 

Cum te-ai descrie în momentul ăsta?  

Puternică, sexy, șmecheră și misterioasă așa, am o carismă așa, pe care o simt eu cu mine așa. 

Vezi și: Oana Zavoranu si Alex, in fata altarului  

related posts

Modifică setările cookies