Ioana Ginghină, mesaj dureros după despărțirea de soțul ei: ”Cumva e clar că am greșit, însă e frustrant”


Ioana Ginghină trece printr-o perioadă destul de dificilă, iar acum încearcă să ia viața de la capăt și să se bucure de lucrurile mărunte din jurul ei. 


”Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dura, că să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte.

Cumva e clar că am greșit și la formă și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci ( nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum.

Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte.

Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbeșți fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale și chiar ai râs cu poftă, atunci când Ruxandra și-a scuturat stiloul de cerneală pe cămașa ta albă.

Când stau pe canapeluțamea de pe terasă, într-o zi perfectă de duminică, în care am macat pizza cu Ruxi, copilul perfect, am ascultat muzică și ne-am bucurat de soare, realizez că viață e frumoasă chiar și în cele mai cenușii perioade, trebuie doar să apreciem lucrurile mărunte!”, a scris Ioana Ginghină pe blogul personal

FULLSCREEN
Ioana Ginghină, mesaj dureros după despărțirea de soțul ei: ”Cumva e clar că am greșit, însă e frustrant”
  • /

related posts