Ioana Grama, cuvinte de laudă la adresa lui Emil Boc:„Am avut ocazia să îi spun”


Ioana Grama s-a întâlnit, recent, cu primarul orașului Cluj, Emil Boc, și-a transmis un mesaj. Care a fost primul lucru pe care influencerița i l-a spus?

Tag-uri:

Ioana Grama este una dintre cele mai apreciate influencerițe de la noi. Tânăra este extrem de admirată în online pentru simplitate ei, dar și pentru că este dezinvoltă și se expune exact așa cum este ea pe rețelele de socializare.

Ioana locuiește de ani buni în Cluj, fiind orașul ei de suflet, despre care vorbește cu mult drag.

Recent, influencerița s-a întâlnit cu primarul Emil Boc, căruia a ținut să-i mulțumească pentru investiția pe care a făcut-o în infrastructura orașului Cluj și i-a spus cât de mult îl admiră.

Ioana Grama a împărtășit cu urmăritorii săi din online experiența pe care a avut-o și a postat și un scurt mesaj, la care a adăugat și o poză cu ea și cu Emil Boc.

„Am dat random peste domnul Boc, pe care îl admir din suflet și mă bucur că am avut ocazia să îi spun și lui. L-am felicitat pentru felul în care arată orașul și i-am spus că mereu vorbesc cu drag despre Cluj și îl laud oriunde mă duc”, este mesajul pe care Ioana Grama l-a scris la story, la poza cu Emil Boc.

Sursă foto: Instagram

 

  • Ioana Grama, cuvinte de laudă la adresa lui Emil Boc:„Am avut ocazia să îi spun”
Modifică setările cookies