Ioana Năstase, prima reacție după ce s-a spus că a băut prea mult într-un local


Zilele trecute, jurnaliștii de la Cancan au notat că paparazzi au fost pe urmele lui Ilie Năstase și a soției lui, Ioana, pe care i-au surprins într-un local în timp ce consumau mai multe pahare de alcool.


După aproximativ cinci ore de stat în local, sursa citată notează că Ioana Năstase a plecat cu un taxi, iar soțul ei a rămas în continuare la masă.

Informația potrivit căreia Ioana Năstase ar fi băut mai mult decât trebuie s-a viralizat rapid în mediul online, așa că soția lui Ilie Năstase s-a văzut nevoită să scrie pe rețelele de socializare un mesaj prin care afirma că știrea apărută nu este reală și că a băut doar două păhărele de țuică.

„Dragul meu soț, indiferent cât ai încerca să-mi denigrezi imaginea cu ajutorul unor prieteni jurnaliști de-ai tăi, doresc să îți aduc la cunoștință că nu veți reuși! Se pare că sunt aceleași persoane cu care ai complotat în urmă cu două săptămâni. O femeie în stare de ebrietate, așa cum ați specificat, nu se va ridica singură de la masă și niciodată, indiferent că va consuma un pahar sau două, nu se va urca la volanul unei mașini din respect față de Poliția Română. Se vede clar în acea filmare stabilitatea pe care o aveam și expresia feței. Dragul meu, altădată nu mai arunca și cu pietre în mine. Acele pietre se pot întoarce împotriva ta. Îți mulțumesc și de această dată, pentru că mi-ai făcut un rău nejustificat! Nu înțeleg de unde ai atâta răutate”, a scris Ioana Năstase pe internet.

Vezi și: Pericolul ascuns din apa potabilă

related posts

Modifică setările cookies