Ioana Năstase și-a cumpărat un cal cu 25.000 de euro. Care a fost reacția lui Ilie Năstase


Ioana Năstase și-a sărbătorit ziua de naștere pe 15 septembrie, dar cadoul mult dorit l-a primit acum câteva zile. Fiind pasionată de echitație, soția tenismenului Ilie Năstase a cumpărat un cal, pentru care a plătit 25.000 de euro. 


Ioana Năstase a recunoscut, într-o emisiune TV, că Ilie Năstase a refuzat inițial să plătească suma uriașă, potrivit spynews.ro. 

„Am plecat de acasă cu Ilie ca să-mi aleg calul, el probabil a crezut că va costa în jur de 5.000-10.000 de euro, iar eu i-am spus că primul căluț care va veni peste mine ală va fi al meu. Primul căluț care a venit către mine a fost Cezărică care era și foarte scump. Ilie auzind prețul a spus nu. Peste 20.000 de euro. Mi-a zis că nu-ți iau femeie niciun cal că e prea scump”, a spus ea.

După ce l-a vizitat câteva zile la rând, Ioana a mers la bancă și a scos toată suma, aproximativ 25.000 de euro pentru a cumpăra calul pe nume Cezărică. Ea susține că a plătit din banii ei, însă după câteva zile i-a dat și Ilie Năstase jumătate din sumă. 

Sursă foto: Facebook/ Ioana Năstase

Vezi și: Leonardo DiCaprio se bate pe un cap de dinozaur!

related posts

Modifică setările cookies