Ireland, fiica lui Alec Baldwin, s-a fotografiat în cea mai provocatoare lenjerie intimă


Ireland Baldwin (24 de ani) face furori pe rețelele de socializare. Fata celebrilor actori Alec Baldwin și Kim Basinger este de o frumusețe răpitoare și nu se sfiește să renunțe la haine în fața camerei și să pozeze provocator.


Blondina cu ochi albaștri, care a moștenit frumusețea mamei sale, adoră să pozeze sexy. A pozat chiar și nud, în 2018, pentru PETA, urmând exemplul mamei sale, în sprijinul campaniei intitulate „Mai bine umblu dezbrăcată decât să port îmbrăcăminte din blană”.

Ireland (24 de ani) este la fel de sexy și provocatoare și atunci când se pozează în bucătărie. Mai ales dacă o face în cea mai transparentă și minusculă lenjerie intimă pe care o are prin casă. Blonda i-a lăsat fără cuvinte pe internauți după ce a urcat pe contul de Instagram două fotografii în care poartă doar o pereche de bikini și un sutien roșu, piese ce fac parte din colecția Eats Lingerie, un brand de lux creat de Chris Applebaum. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by i r e l a n d ???? (@irelandbasingerbaldwin) on

Sutienul era neîncăpător pentru sânii uriași ai tinerei. Au urmat zeci de comentarii în care fanii au i-au admirat tatuajele și au complimentat-o pentru felul în care arată. Ireland este foarte activă şi pe contul de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 620.000 de fani.

Vezi mai multe imagini cu Ireland în galeria foto de mai jos

Ireland Baldwin s-a lansat în modă la 17 ani şi acum este unul dintre cele mai titrate fotomodele din lume. Modelul are o avere de câteva milioane de dolari şi este plătită pentru o şedinţă foto şi cu 400.000 $.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Alex Velea rupe contractele cu Lino Golden și Mario Fresh! - Trending Review cu Daragiu - episodul 42

 

related posts

Modifică setările cookies