Irina Columbeanu a absolvit un ciclu școlar în America. Ce a postat tatăl ei pe Instagram?


La 14 ani, Irina Columbeanu a absolvit echivalentul școlii generale din România, iar tatăl ei și-a exprimat admirația și iubirea pe rețelele sociale. 
 


Pe pagina sa de Instagram, Irinel Columbeanu a făcut public discursul de absolvire al Irinei, unul optimist și mobilizator, rostit într-o engleză impecabilă.În România, Irina a urmat cursurile Liceului Francez ”Anna de Noailles” până în 2018, când s-a mutat la mama ei, în SUA.
 
După ce a plecat în SUA, Irina a fost înscrisă la o școală din apropierea casei sale, din Malibu. Pe tată îl poate vedea zilnic, prin intermediul reţelelor sociale, dar şi în vacanţe.

 
Și Monia e foarte mândră de fiica ei, iar de ziua Irinucăi a scris pe Instagram:
 
"La mulți ani fiicei noastre iubite! Fericirea m-a găsit când te-am născut acum 14 ani în urmă și a fost continuă de atunci. Cu fiecare zi de naștere care trece, mă uimești din ce în ce mai mult. Te-ai dovedit a fi o persoană atât de inteligentă, distractivă și grijulie, care are atât de multe de dăruit în viață. Sunt încântată să văd ce îți rezervă viitorul. Să ai o zi de naștere minunată și să ți se îndeplinească toate dorințele".

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo!

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA ÎNTREBAREA MESEI ROTUNDE:

SURSA FOTO: ADELA POPESCU

related posts

Modifică setările cookies