Irina Columbeanu a împlinit 14 ani! Ce mesaj emoționant a postat Monica Gabor pe Instagram


Irina Columbeanu a împlinit 14 ani și s-a transformat într-o domnișoară superbă. Cu ocazia aniversării, Monica Gabor a postat pe Instagram o fotografie cu fiica ei și a lui Irinel Columbeanu, dar și un mesaj emoționant. 


De mai bine de doi ani, Irina Columbeanu trăiește visul american, alături de mama ei. Cele două locuiesc într-o vilă luxoasă, în Malibu, cu afaceristul Mr. Pink și fiul acestuia, Anthony. 

„La mulți ani fiicei noastre iubite! Fericirea m-a găsit când te-am născut, în urmă cu 14 ani, și de atunci este aici cu mine. Cu fiecare aniversare care trece, mă uimești tot mai mult. Ai devenit o persoană atât de inteligentă, amuzantă și empatică. Sunt nerăbdătoare să văd ce ți-a pregătit viitorul! Să ai o aniversare minunată și fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească!”, a scris Monica pe contul ei de Instagram. Mesajul postat de fosta doamnă Columbeanu a fost însoțit și de o fotografie cu frumoasa puștoaică.

Înainte să plece în SUA, Irina Columbeanu devenise un fenomen în social media

Înainte să plece din țară, Irina era populară în social media și devenise chiar un fel de influencer pentru copii. Posta deseori pe Instagram, avea un canal pe Youtube cu vlogg-uri, iar urmăritorii o adorau. După ce a plecat peste Ocean, fetița a renunțat la această pasiune. Cel mai probabil decizia i-a aparținut Monicăi Gabor, care își dorește să o țină departe de rețelele de socializare.

Irinel Columbeanu îi duce dorul fiicei sale

Irinel Columbeanu și Monica au divorțat în 2011, după șase ani de căsnicie. Afaceristul a câștigat custodia fetiței, iar Irinuca a rămăs în grija sa. Între timp, cei doi părinți au căzut la pace, iar Irinel a fost de acord ca fiica sa să meargă în State și să locuiască cu mama ei. "Fiica mea este foarte bine și va fi din ce în ce mai bine. În America este plecată de doi ani, ne vedem virtual”, declara Irinel Columbeanu, în octombrie, într-un interviu oferit pentru emisiunea “Vorbește lumea”.

Fotografii: Instagram monicagabor88

Vezi și VIDEO: Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

 

related posts

Modifică setările cookies