Irina, fiica Monicăi Gabor, a împlinit 12 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis mama ei


La 19 ani, pe când era căsătorită cu Irinel Columbeanu, Monica Gabor a născut-o pe Irina, singurul ei copil.


La acel moment, în 2007, nașterea a fost un eveniment public, o echipă de televiziune însoțind-i pe Monica și Irinel Columbeanu în camera de spital în care aceasta fusese internată.

Citește și. Monica Gabor duce o viață de prințesă în America. Este răsfățată din toate punctele de vedere

Patru ani mai târziu, în 2011, Monica și Irinel Columbeanu au divorțat, iar instanța a decis ca fetița să rămână în grija tatălui, la casa acestuia din Izvorani.

Între timp, Monica s-a întors la numele de familie Gabor și și-a refăcut viața alături de un om de afaceri chinez, alături de care trăiește în Statele Unite. 

Chiar dacă Irina și Monica Gabor trăiesc în colțuri opuse ale lumii, relația dintre ele este foarte strânsă. Recent, Irina Columbeanu a împlinit 12 ani, iar mama ei a postat un mesaj emoționant pe contul de Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Gabor️️ (@monicagabor888) on

”Happy birthday to our beloved daughter! @irina_unicorns Draga mea fiică iubită, astăzi nu este o zi oarecare. Este ziua în care mi-ai schimbat viața pentru totdeauna! Azi sărbătorim ziua în care te-ai născut, acum 12 ani, intr-o miercuri, la ora 19:53. Aveai doar 53 de centimetri, acum ai înălțimea de 1,55 cm. Eu ţi-am dat viaţă, dar tu mi-ai dăruit mult mai mult. ❤️❤️❤️Deşi ai crescut, mereu vei fi copilul meu drag. La mulţi ani şi te iubesc mult draga mea PantIRINA! ❤️❤️❤️❤️❤️

Fanii Monicăi Gabor au avut comentarii entuziate, dorindu-i fetiței tot binele din lume. ”Este foarte frumoasă, și îți seamănă foarte bine !!!”, La multi ani plini de sănătate fericire și multe realizări frumoase alături de cei dragi ție draga Irina” au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Monica Gabor și fiica ei, despărțire în lacrimi


related posts

Modifică setările cookies