Irina Loghin, la 80 de ani. Elena Ceușescu era invidioasă pe ea


Irina Loghin a împlinit 80 de ani și uimește zi de zi cu energia și frumusețea ei. 


Celebra cântăreață de muzică populară a fost invitată în emisunea La Măruță, unde a fost sărbătorită de mai mulți prieteni artiști. Cătălin Măruță i-a oferit un tort special, format din fructe și legume crude. Alegerea inspirată a bucurat-o mult pe Irina Loghin, care a renunțat la carne de 40 de ani.  Este vegetariană convinsă și o împătimită a sportului.

 

 

La cei 80 de ani ai săi, Irina Loghin aleargă zilnic 7 kilometri. Cântăreața nu-ți începe ziua fără să dea o tură de Herăstrău. 

Este un obicei din tinerețe și unul dintre secretele longevității sale. Irina Loghin a stârnit multe invidii în tinerețe. Se spune că Elena Ceaușescu era geloasă pe ea, iar diun acest motiv i-a interzis mai multe concerte, pe vremea comunismului. 

 

De o frumusețe clasică și debordând de eleganță, Irina Loghin atrăgea toate privirile și chiar și nu trece neoservată. Cântăreața de muzică populară este căsătorită cu fostul campion la lupte greco-romane, Ion Cernea. Ei au împreună doi copii- un băiat, Ciprian, în vârstă de 43 de ani și o fată, Irinuca, în vârstă de 41 de ani. 

  • Irina Loghin, la 80 de ani. Elena Ceușescu era invidioasă pe ea
Modifică setările cookies