Irina Rimes s-a tuns! Cum arată acum artista


Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Ea a reușit să câștige simpatia publicului atât datorită calităților sale vocale, cât și grație imaginii inconfundabile cu care și-a obișnuit fanii. Cu toate că stilul ei este unul emblematic, din când în când, antrenoarea de la Vocea României simte nevoia de o mică schimbare!


În cursul zilei de astăzi, 13 decembrie 2022, Irina Rimes și-a uimit fanii cu noua sa imagine! Vedeta, care constant își ține publicul la curent cu activitățile sale, a distribuit pe InstaStory o fotografie în care apare ușor schimbată. Este adevărat, cântăreața nu a apelat la o tunsoare excentrică și nici nu și-a schimbat culoarea părului, însă modificarea podoabei capilare este cât se poate de evidentă.

Irina Rimes a optat pentru o tunsoare bob scurt, fără a mai scurta din breton. Cântăreața nu doar că s-a afișat cu noul look, ci le-a și mărturisit fanilor că nu este vorba de vreo perucă, ci chiar a mers pe mâinile hairstylistului:

„M-am tuns”, a fost mesajul ei.

Irina Rimes a trecut, de-a lungul anilor, prin multe schimbări de imagine, făcându-se remarcată în industra muzicală românească atunci când și-a făcut breton și s-a vopsit brunetă.

Sursă foto: Irina Rimes/Instagram

related posts

Modifică setările cookies