Irina Shayk, apariție dezinhibată pe rețelele sociale. Modelul și-a etalat posteriorul într-o rochie de plajă transparentă


Irina Shayk este fără îndoială una dintre cele mai frumoase femei din lume. Recent, fotomodelul originar din Rusia a publicat câteva fotografii de la plajă, în care și-a etalat formele perfecte într-un costum de baie în valoare de 480 de dolari.


Fosta iubită a lui Bradley Cooper a făcut furori pe rețelele sociale după ce a publicat câteva fotografii în care și-a etalat silueta de invidiat într-un costum de baie Burberry, din două piese, peste care a purtat-o rochie de plajă transparentă. Cum era de așteptat, atracția principală din caruselul de fotografii a fost posteriul tonifiat al Irinei.

Nu este de mirare că fotomodelul poartă una dintre creațiile casei de moda Burberry. Aceasta a defilat pe podiumul lor pentru colecția SS/23 în timpul saptamanei modei de la Londra, pe 26 septembrie.

Cu o comunitate de aproaep 20 de milioane de urmăritori, secțiunea de comentarii din dreptul fotografiilor nu a fost lipsită de complimente: "Ești superbă", "Ce corp", "Ești divină", "Ești top".

Sursă foto: Instagram și Getty

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies