Irina Shayk, Cara Delevingn și Anitta, apariții incendiare în lenjerie intimă. Imagini de la show-ul găzduit de Rihanna


Prezentarea colecției de lenjerie intimă Savage X Fenty este un adevărat show, organizat de Rihanna și echipa ei. Ca de obicei, artista a ales pentru spectacol nume sonore din showbizul american. 

Tag-uri:

Irina Shayk a făcut furori într-un set de lenjerie intimă alcătuit din corset și fustă transparentă. 

Anitta, cântăreața și dansatoarea de origine braziliană a avut și ea o apariție spectaculoasă, purtând un costum din plasă, cu aplicații din piele, sub forma unor curele. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Modelul Cara Delevingne, în vârstă de 30 de ani, a avut o coafură atipică și un machiaj deosebit, fiind aproape de nerecunoscut. 

Savage x Fenty este o linie de lenjerie intimă adresată tuturor femeilor, indiferent de talie, greutate, naționalitate, sau credință. De aceea, pe lângă vedetele de top, Rihanna alege pentru prezentare și femei obișnuite. (vezi galeria foto)

„Viziunea mea pentru Savage x Fenty a fost dintotdeauna ca femeile să se simtă încrezătoare și să-și exprime personalitatea. Nu există reguli atunci când vorbim despre crearea lenjeriei”, a spus Rihanna. 

Show-ul „Savage X Fenty Vol. 4” va putea fi vizionat pe Prime Video, începând cu 9 noiembrie.

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

related posts

Modifică setările cookies