Irina Shayk dezvăluie cum e viața fără Bradley Cooper: „Sunt zile în care sunt la pământ”


Poate că nu-l mai iubește pe Bradley Cooper, dar îi simte lipsa aproape în fiecare zi. Irina Shayk a dezvăluit într-un interviu cum e viața ca mamă singură.


Modelul Irina Shayk a vorbit pe șleau cu jurnaliștii de la British Vogue, atât despre cariera ei fulminantă, cât și despre viața privată. Rusoaica a dezvăluit că viața fără Bradley Cooper e altfel decât o știa și nu s-a ferit să recunoscă faptul că întâmpină greutăți.

„Două persoane grozave nu trebuie să formeze un cuplu perfect. Cred că am fost foarte norocoși să experimentăm ceea ce a fost între noi. Viața fără B e complet diferită”, a spus Irina Shayk, care are grijă singură de fiica lor, Lea De Seine (3 ani).

Fotomodelul a recunoscut că nu este ușor să fie o femeie singură, care trebuie să facă față atât provocărilor carierei, cât și îndatoririlor materne.

„Este greu să găsesc un echilibru între a fi o mamă singură, care muncește și produce. Crede-mă, sunt zile în care mă trezesc cu gândul: O, Doamne, nu știu ce să fac, sunt la pământ”, a spus Irina Shayk.

Actorul Bradley Cooper și modelul Irina Shayk au fost împreună 4 ani. După ce s-au despărțit, în iunie 2019, au decis să împartă custodia fiicei lor, care locuișete cu mama ei. 

Fotografii: Getty Images

related posts

Modifică setările cookies