Irina Shayk și Bradley Cooper, din nou împreună? S-au plimbat pe străzile din New York ca doi îndrăgostiți 


Irina Shayk și Bradley Cooper au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood timp de patru ani. Anunțul despărțirii lor, în anul 2019, a luat pe toată lumea prin surprindere. Iată că, doi ani mai târziu, se pare că Irina și Bradley au revenit la sentimente mai bune. 


Irina Shayk și Bradley Cooper s-au despărțit în anul 2019. Cei doi au o fetiță superbă împreună, de dragul căreia au rămas în relații bune, de amiciție. În vara acestui an, Irina a fost fotografiată în compania cunoscutului artist Kanye West și, potrivit speculațiilor, ar fi fost împreună cu el pentru câteva luni.

Timpul a trecut și se pare că Irina și Bradley ar fi decis să își acorde o nouă șansă. Zilele trecute, au fost surprinși la plimbare, de braț, pe străzile din New York.

Judecând după instantaneele fotoreporterilor de peste Ocean, legătura dintre ei este una cât se poate de bună, așadar nu este exclusă o împăcare. În timpul plimbării, Irina a zâmbit și a râs din tot sufletul, semn că Bradley încă reușește să o înveselească ca în vremurile bune. 

Sursă foto: Gettyimages/Profimedia

Vezi și: Tiktokjobs: Trucuri de editare 

related posts

Modifică setările cookies