Irina Shayk și Bradley Cooper sunt din nou împreună? Ipostazele tandre care i-au dat de gol


La trei ani de la despărțire, Bradley Cooper și Irina Shayk au fost surprinși în ipostaze tandre în New York. Fanii presupun că focul dragostei s-a aprins din nou, deși celebritățile încă nu au confirmat vestea. 


Actorul Bradley Cooper, în vârstă de 47 de ani, și modelul Irina Shayk , în vârstă de 36 de ani, s-au întâlnit anterior între anii 2015 și 2019. Ei au un copil împreună, pe Lea De Sein, în vârstă de 5 ani.

Perechea s-a despărțit în iulie 2019, după ce Bradley și-a lansat filmul din 2019, A Star is Born. La acea vreme, s-a speculat că Lady Gaga ar fi avut o aventură cu Bradley Cooper. A atras atenția și faptul că Irina Shayk i-a dat unfollow cântăreței de pe toate conturile pe care le are pe rețelele de socializare.

Potrivit Entertainment Tonight, ei au dezvăluit că „lucrurile erau dificile înainte ca Bradley să înceapă să filmeze A Star Is Born. O sursă a negat că Lady Gaga ar fi avut vreo implicare, dar a fost de acord că „speculațiile constante despre relația lui Bradley” cu ea „nu au ajutat”. În plus, faptul că ei nu au putut găsi un echilibru între responsabilitățile părintești și cele profesionale a dus la destrămarea relației. 

Cu toate acestea, cei doi nu au putut sta prea departe unul de celălalt. Noi imagini surprinse recent la New York demonstrează că relația lor actuală nu este doar de prietenie. 

Fofografiile realizate de Elder Ordonez pentru SplashNew.com au apărut și pe Instagram. 

Citește și: Irina Shayk, Cara Delevingn și Anitta, apariții incendiare în lenjerie intimă. Imagini de la show-ul găzduit de Rihanna

Sursă foto: Instagram, Getty Images

Vezi și: Irina Shayk și Bradley Cooper, despărțiți dar împreună

  • Irina Shayk și Bradley Cooper sunt din nou împreună? Ipostazele tandre care i-au dat de gol

related posts

Modifică setările cookies