Irina Shayk și Bradley Cooper și-au surprins fanii după ce au mers împreună în vacanță în Bahamas: "Sunt din nou împreună?"


Irina Shayk și Bradley Cooper s-au despărțit în 2019, dar, cu toate acestea, fanii s-au întrebat mereu de-a lungul anilor dacă cei doi vor reveni împreună, având în vedere că au menținut legătura pentru fetița lor pe care o cresc împreună. Iar acum, fotomodelul din Rusia a mers în vacanță în Bahamas cu actorul.


Imaginile cu cei doi în vacanță au fost publicate de Irina Shayk pe contul ei de Instagram, într-un carusel în care a împărtășit cu fanii mai multe fotografii de pe plajele superbe din Bahamas. 

În imaginile respective, modelul în vârstă de 36 de ani apare pe plajă înconjurată de purcei și diferiți pesti, elemente specifice plajelor din Bahamas, dar și alaturi de Bradley Cooper.

Mai exact, cei doi au pozat pe plajă, extrem de apropiați și cu zâmbetul până la urechi, în timp ce actorul punea apă pentru purceluși într-un recipient. Deși este cunoscut faptul că cei doi se întâlnesc mereu pentru a petrece timp împreună cu fiica lor, fotografia neașteptată a stârnit suspiciuni printre fanii lor, curioși să afle daca nu cumva cei doi s-au împăcat.

"Omg, din nou împreună", "Sunt din nou împreună?", "Yees, sunt din nou împreună", "Irina, trebuie să oferi niște explicații", au fost doar câteva dintre întrebările curioase ale fanilor modelului.

Irina Shayk (36 de ani) și Bradley Cooper (47) s-au despărțit în iunie, 2019, după o relație de patru ani. Cei doi au împreună o fiica pe nume Lea De Seine, în vârstă de 5 ani.

related posts

Modifică setările cookies