Irinel Columbeanu așteaptă să fie vizitat la azil de o fostă iubită! Cine i-a scris ex-milionarului


Vestea că fostul milionar de la Izvorani locuiește la azil, singur și falit, a șocat o țară întreagă! Numele său ține primele pagini ale ziarelor de săptămâni bune, lumea fiind surprinsă de felul în care a ajuns să trăiască. Totuși, o femeie se interesează de el și nu, nu este Monica Gabor!


Irinel Columbeanu s-a mutat la azilul de bătrâni din Ghermănești în urmă cu aproape o lună, iar de când s-a aflat că are o pensie prea mică pentru cheltuielile sale și că fosta soție nu îl ajută, spațiul public s-a umplut de comentarii. Atât internauții, cât și nume cunoscute din showbiz-ul românesc au reacționat la vestea cruntă despre fostul afacerist, numele său nelipsind de pe primele pagini ale tabloidelor.

Mai mulți prieteni l-au contactat și chiar l-au ajutat din punct de vedere financiar, dar cel mai apreciat gest a fost făcut de unica lui fiică, Irinuca. Tânăra, aflată în America alături de mama sa, a auzit prin ce trece tatăl ei, așa că și-a spart pușculița și i-a trimis 200 de dolari.

Irinel Columbeanu, contactat de o fostă iubită

În cadrul unei emisiuni TV, Irinel Columbeanu a spus că există câteva domnișoare care îl caută și care și-au exprimat dorința de a veni să îl viziteze la azil, printre acestea numărându-se și Romanița Iovan.

„Au mai apărut, dar mie îmi place să fiu discret. Și nu numai din România, chiar și din America. Sunt niște domnișoare care vor să vină să mă vadă acolo, le-am spus: «Cu mare plăcere, oricine mă poate vizita». Nu sunt permise vizitele seara, după ora 19”, a declarat Irinel Columbeanu.

Fostul afacerist a menționat faptul că a schimbat câteva mesaje cu fosta parteneră, cu care a avut o relație în urmă cu mulți ani.

„Prietenia noastră are peste 33 de ani și mai mult decât atât, o prietenie e mult mai importantă decât o relație de iubire. Relația de iubire poate să dispară după câțiva ani. Poate să dureze toată viața, dar dacă cele două nu sunt împreună, nu au cum să funcționeze până la sfârșit. 

Prietenia mea cu Columbeanu este și acum, există și apropo de ajutor, oricând are nevoie de mine, Irinel știe că poate să apeleze. Lucrurile acestea cred că mai bine rămân personale decât să le pui pe tapet. Nu am făcut pentru relația noastră un tablou ca eu să fiu cea mai bună femeie și umană, perfectă”, a spus Romanița Iovan în cadrul unui post TV

Foto: Facebook, Captură YouTube

  • Irinel Columbeanu așteaptă să fie vizitat la azil de o fostă iubită! Cine i-a scris ex-milionarului
Modifică setările cookies