Ironia sorții: s-a scufundat la 100 de metri sub apă, dar a murit stupid în casă


Japoneza Sayuri Kinoshita (31 de ani), una dintre cele mai valoroase sportive din istoria săriturilor în apă și a competițiilor de „freediving”, a decedat în urma unui tragic accident petrecut în propria locuință.

Tag-uri:

Kinoshita era deținătoarea unui record mondial incredibil, reușind să se scufunde la o adâncime de 97 de metri fără să beneficieze de vreun echipament de propulsie, ajutându-se doar de o simplă frânghie, atât la coborâre cât și la revenirea la suprafață. Performanța niponei a fost realizată în urmă cu un an, la 26 iulie 2018, în Bahamas.

Din păcate, Sayuri Kinoshita a trecut în neființă la începutul acestei săptămâni, decesul total neașteptat survenind fără nici o legătură cu sportul extrem de periculos pe care îl practica zi de zi. Familia sa a dat teribila veste, dar n-a precizat cauza exactă. „Suntem triști să anunțăm dispariția lui Sayuri în ziua de luni, 15 iulie 2019. Ea a suferit un tragic accident în dimineața zilei de joi și a fost dusă de urgență la spital. Loviturile suferite au fost însă prea puternice pentru a putea supraviețui. Totuși, corpul ei s-a luptat patru zile înainte ca inima să înceteze să mai bată”, a fost comunicatul transmis presei.

Primele informații luate de la apropiați vorbesc despre o cădere în gol a japonezei, chiar în propria casă, probabil de la un etaj superior. În același mesaj al familiei se specifică faptul că dorința lui Sayuri a fost ca prietenii și rudele să-i organizeze o petrecere de adio pentru a celebra „senzaționala sa viață”, separat de serviciile funerare care vor avea loc.

Foto: Getty

Vezi și: Profil de celebritate - Halle Berry
related posts