Își câștigă existența ca “sirenă”, îndeplinind visurile copiilor și fanteziile tăticilor. Ce îi cer admiratorii


Emily Alexandra Guglielmo își petrece cea mai mare parte a timpului în apă, dând din coada ei de sirenă, spre bucuria copiilor… dar și a tăticilor. Femeia în vârstă de 32 de ani este… sirenă profesionistă din 2013 și nu are de gând să renunțe prea curând la această “carieră”.   

Tag-uri: #sirena #TikTok

Când și-a cumpărat prima coadă de sirenă, în urma cu 10 ani, cu 3000 de dolari, nu își închipuia că o să ajungă să trăiască din asta. Acum câștigă 8000 $ pe luna, participând la petreceri pentru copii, dar și la evenimente cu adulți. 

 

“Copiii chiar cred că sunt o sirenă adevărată. Așa cum cred în Moș Crăciun, cred și în mine”, spune femeia. 

 

@emilyalexandraguglielmo Follow me on IG to get inspiration & entertainment @EmilyGuglielmo @TheAmericanMermaid_ #mermaid ♬ Mermaid - Sade

Emily spune că este fericită cu ceea ce face, deși uneori primește propuneri indecente din partea bărbaților. Mulți o roagă să pozeze alături de ei topless în costumul de sirenă, iar pe rețelele de socializare i-au fost cerute filmulete mai explicite. 

 

@emilyalexandraguglielmo The American Mermaid splashing her way through Summer 2022 like …… #summer2022 #mermaidsplash #2022 #orlandofestival #sexysiren #mermaid #cigarfest ♬ original sound - ~ Emily Alexandra Guglielmo ~

Partea cea mai dificilă a “meseriei” de sirenă nu sunt însă mesajele indecente, ci… echiparea. Îi ia 15 minute să își pună coada de sirenă și trebuie să folosească lubrifiant sau ulei de cocos ca să și-o dea jos.

related posts

Modifică setările cookies