Își face injecții ca să arate așa! "Nu sunt rasistă! Sunt doar o fată albă care adoră bronzul"


Fata în vârstă de 22 de ani a devenit dependentă de pielea bronzată în urmă cu 3 ani, după o vacanță în Turcia. 


 Cucerită de aspectul de bronz, fata din Irlanda a dorit să-și mențină acest look și atunci când nu are parte de vacanțe însorite. Așa a aflat că poate să-și facă  injecții cu o substanță numită Melatonan care închide culoare pielii. Asta pe lângă vizitele zilnice la solar. 

"Am fost acuzată că sunt rasistă, că încerc să mă dau drept o femeie de culoare. Nu este deloc adevărat!  Nu sunt deloc rasistă!  Sunt doar o fată albă care adoră bronzul. Îmi place faptul că  pielea mea arată mai sănătoasă și este mai strălucitoare atunci când este bronzată. Unele fete nu pot trăi fără să-și pună unghiile sau să se coafeze. Eu ador pielea bronzată!", a spus Hannah. 

 

 

 

Last night with this beauty ????????????#halloweenmakeup #fashion #girls

O postare distribuită de Hannah Winifred Tittensor ???? (@dirtyyhippie_) pe

 

 

Last night with this beauty ????????

O postare distribuită de Hannah Winifred Tittensor ???? (@dirtyyhippie_) pe

 

Tânăra susține că aceasta este noua modă și că foarte multe dintre prietenele ei se bronzează cu ajutorul acestor injecții. 

"Să fim cinstiți! În Belfast, acesta este trendul! Și iubitul meu își face injecțiile înainte să meargă la solar. Daă respecți această regulă, te bronzezi foarte repede. În plus, dacă  îți faci injecțiile timp de o săptămână,  vei fi bronzat o lună întreagă. Clar prefer această metodă!", a mai mărturisit ea. 

Medicii spun că pe lângă riscul de a face cancer de piele, folosirea acestor substanțe și expunerea la solar au foarte multe efecte negative. 

 

 Iată cum arăta fata înainte :

 

 

 

™™™™™™

O postare distribuită de Hannah Winifred Tittensor ???? (@dirtyyhippie_) perelated posts