Isla Fisher, nevasta lui Borat: “Instagramul este toxic pentru copii și plin de știri false”


Isla Fisher, soția lui Sacha Baron Cohen, a oferit recent un interviu celor de la The Independent, în care și-a promovat serialul în care joacă: “Wolf by me”, dar a vorbit și despre partea întunecată a rețelelor de socializare. 


Nevasta celui cunoscut ca Borat susține că Instragramul e toxic și copiii nu ar trebui să aibă acces la el. 

“Instagramul e toxic pentru copii și plin de știri false. (...) De fapt, sunt un pic drăguță! În realitate, Instagramul te face victimă a bullyingului și provoacă anxietate și depresie. Așadar, nu sunt un fan al Instagramului”, a spus actrița de 46 de ani, potrivit Daily Mail

Isla a subliniat că evită să facă postări personale pe contul de socializare și îl folosește doar pentru a-și promova munca. 

Actrița este la fel de vehementă și la adresa Facebook. În trecut, Isla a făcut acuzații dure la adresa lui Mark Zuckerberg. 

După tragedia de la Capitoliu, din ianuarie 2021, când un polițist a murit și mai mulți oameni au fost răniți, Isla a dat vin ape Facebook. Actrița a spus că rețeaua de socializare răspândește ură și informații false. 

“Este clar că răspândirea teoriilor conspirațiilor pe rețelele sociale au declanșat atacul de la Capitoliu. (…) Iar oameni ca Mark Zuckerberg fac bani din minciuni, care costă vieți. Aceste companii de social media ar trebui să creeze locuri de muncă care să salveze vieți. Nici un cont de pe rețelele de socializare nu ar trebui să incite la violență sau să răspândească ură și informații false”, a spus atunci actrița, potrivit The Independent.

Actrița este căsătorită cu Sacha Baron Cohen din 2010, iar cei doi au trei copii. Isla și Sacha nu postează niciodată fotografii pe rețelele de socializare cu Olive (12 ani), Elula (8 ani) sau Montgomery (4 ani). 

Anul trecut, Isla a declarat pentru Marie Claire că dorește să-și protejeze copii și să-i țină departe de ochii lumii cât mai mult posibil. Isla, Sacha și cei trei copii s-au mutat în Australia în anul 2020.

Fotografii: Getty Images

related posts

Modifică setările cookies