Ispitele maxime! Gemenele sexy care au făcut furori la un reality show


Surorile gemene Eve și Jess Gale sunt vedete în Marea Britanie o dată cu aparițiile lor incendiare în show-ul de televiziune „Love Island”.


În vârstă de 20 de ani, cele două tinere și-au intrat perfect în rolul de ispite, având și calitățile fizice necesare pentru a suci mințile bărbaților. Astfel, chiar din primele zile petrecute în vila unde s-a filmat spectacolul, ele au reușit fără mari probleme să-și găsească parteneri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pure LOVE right here. ????❤????❤ #loveisland #evegale #jessicarosegale #love

A post shared by EVE GALE (@evegale) on

Din păcate pentru gemene, sistemul de votare a eliminat-o din show pe Eve, spre amărăciunea fanilor care doreau să le vadă mai mult timp împreună. „Mi-am făcut mulți prieteni, a fost o experiență fantastică”, a mărturisit Eve după ce lăsat-o singură pe Jess. Aceasta din urmă a fost aproape de a câștiga marele trofeu, terminând competiția pe locul patru, alături de iubitul Ched Uzor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forever ♾ @gavinglave

A post shared by EVE GALE (@evegale) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When we have each other we have everything ❤️ Shot by @gavinglave

A post shared by JESSICA GALE (@jessicarosegale) on

Cele două blonde au revenit însă în atenția publicului cu o ședință foto provocatoare, îmbrăcate sumar, în costume de baie extrem de sexy. „Când ne avem una pe alta, avem totul”, a explicat Jess pe contul de Instagram.În viața privată, Eve și Jess sunt studente la Londra și au meseria de hostese VIP la diverse evenimente publice.

Foto Profimedia

related posts

Modifică setările cookies