Iubiri din trecut: ce s-a întâmplat cu adevărat între George Burcea și Andreea Bălan?


Andreea Bălan și George Burcea s-au îndrăgostit acum cinci ani și, cel puțin în primii ani, s-au iubit cu adevărat.


Acum un an, pe 15 septembrie, după o relație de 4 ani, cei doi au făcut o nuntă ca în povești și un botez de basm.
 
Înainte de acestea două, și-au declarat iubirea în afara României, în Los Angeles, unde au avut parte de o ceremonie neoficială. 
 
Anul acesta însă lucrurile au luat o turnură foarte nefericită în cazul celor doi și au ajuns la divorț. George Burcea a fost investigat pentru consum de stupefiante, iar pe măsură ce despărțirea devenea oficială, mulți l-au considerat responsabil de încheierea mariajului.

Odată intrat în Fermă, George Burcea a început însă să își arate o altă față pe care colegii lui, în frunte cu Anna Lesko, au început să o laude. Acesta este un indiciu pentru mulți că, de fapt, adevărul dintre Burcea și fosta soție e undeva la mijloc. 
 
Într-un interviu sincer oferit în Fermă, George chiar a vorbit despre această relație și a dat de înteles că Andreea a spus public multe secrete din căsnicia lor, lucruri care, din punctul lui de vedere, ar fi trebuit să rămână în privat:
 
“M-a durut foarte mult la început când lumea mă înjura și presa scria în fiecare zi. (...) Uneori poți să fii taxat de cel mai apropiat om de lângă tine. (...) Acum păstrez o relație destul de bună pentru copii, eu merg, stau câteva zile, stau cu mama soacră și ea, de obicei pleacă, probabil cu iubitul ei. Deocamdată nu îmi dă voie să iau fetele la mine.”

FOTO:

ANDREEA BĂLAN INSTAGRAM

GEORGE BURCEA INSTAGRAM 

related posts

Modifică setările cookies