Iubita lui Charlie Sheen, dezvăluiri despre momentul în care actorul i-a spus că are HIV


Modelul Playboy Amanda Lauren a vorbit recent despre relația sa cu Charlie Sheen, de care s-a despărțit cu câteva luni înainte ca acesta să dezvăluie tuturor că este HIV pozitiv. 


Amanda a avut timp de nouă luni o relație cu actorul și mărturisește că a știut dintotdeauna că Charlie Sheen nu este ”alesul”, dar are amintiri foarte plăcute din perioada în care erau împreună.

”Îmi amintesc cu plăcere de relația noastră. A fost plină de aventură, gesturi romantice și distracție”, a declarat ea.

”După ce a fost diagnosticat cu HIV, m-am dus cu el și cu fosta lui iubită la emisiunea lui Dr Oz pentru a-l sprijini și a combate stigmatul care vine o dată cu această afecțiune”.

La acel moment, Amanda a spus în emisiune că Charlie a izbucnit în plâns când i-a mărturisit că are HIV, dar că, în ciuda acestei vești, ea a continuat să facă sex neprotejat cu el. 

Aceasta a declarat că avea relații intime ”în fiecare zi” și că a primit de la medici PrEP (o pastilă cu efect profilactic) care scade riscul de a te infecta cu virusul. ”Eram într-o relație exclusivă, el își lua medicația, iar eu eram îndrăgostită de el”.

 

La ora actuală, Amanda este căsătorită și s-a mutat la Paris, dar spune că a fost nevoită să ”sărute prea multe broaște” până să-l găsească pe Făt-Frumos. 

Foto: Profimediaimages.ro

related posts

Modifică setările cookies