Iubita lui Dustin Diamond, declarații sfâșietoare despre ultimele zile din viața actorului


Dustin Diamond, cunoscut publicului pentru rolul Screech din “Salvați de clopoțel”, a murit luni, 1 februarie, la scurt timp după ce a fost depistat cu cancer în stadiul 4. Actorul avea doar 44 de ani. 


Dustin Diamond s-a stins din viață în casa unui bun prieten, unde urma să fie îngrijit, după ce medicii l-au externat. Iubita lui Dustin a povestit că ultimele zile din viața actorului au fost cumplite. “Era speriat, avea dureri cumplite și nu voia să moară. Respira și vorbea cu dificultate”, a declarat Tash.

Dustin fusese externat luni din spital și urma să fie îngrijit în casa unui prieten. Acolo a și murit, în timp ce se afla în living, iar iubita și prietenul lui îi pregăteau camera unde urma să fie mutat. Cei doi l-au găsit fără suflare, scrie The Mirror. 

Tash a mărturisit că în ultima conversație pe care a avut-o cu el, actorul i-a spus cât de mult o iubește. “A fost dragostea vieții mele. Plănuiam un viitor împreună și ne gândeam la copii”, a mai declarat Tash (39 de ani), care lucrează ca tehnician farmacist, potrivit Daily Mail.

Un alt prieten apropiat al actorului a mărturisit că Dustin era speriat și plângea des. “Mă chema plângând. Era speriat. Îmi spunea găsește-mi un alt corp, nu vreau să mor”. Recent, au apărut pe Internet și câteva poze cu Dustin pe patul de spital, în ultimele zile din viață. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Facem Level (Gen Session) – episodul 16 – zaSami & Tsuki: Cum să dezamorsezi o bombă în Counter-Strike: Global Offensive

 

related posts

Modifică setările cookies