Iubita lui Ronaldo, posterior mai sexy ca al lui Jennifer Lopez. Cum s-a filmat pe Instagram


Georgina Rodriguez se mândrește cu un iubit faimos, dar și cu o familie superbă. De când a intrat în carantină, partenera lui Ronaldo postează din ce în ce mai multe imagini de acasă, unde pare că este o veselie continuă. Cu 4 copii este clar că nu te plictisești niciodată!


În vârstă de 26 de ani, Georgina Rodriguez are o fetiță cu Cristiano Ronaldo, însă îi cresc împreună și pe ceilalți 3 copii ai lor, obținuți prin mame surogat. Deși în ultima vreme s-au înmulțit zvonurile conform cărora cei doi s-ar fi căsătorit, deocamdată nu a confirmat niciunul.

Deși carantina îi obliga să stea acasă, nici Ronaldo și nici Georgina nu au renunțat la exercițiile fizice. Tânără postează pe Instagram filmuleze în care apare făcând sport, spre deliciul fanilor. Rezultatele efortului ei sunt vizibile: fanii spun că are un posterior mai sexy decât Jennifer Lopez.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio) pe

Cristiano Ronaldo a cunoscut-o pe Georgina Rodriguez pe vremea când aceasta lucra ca vânzătoare la un magazin Gucci din Spania. Fotbalistul îi este recunoscător iubitei sale că i-a fost alături în ultimii trei ani. “M-a ajutat atât de mult. Bineînțeles că sunt îndrăgostit de ea. Cu siguranță, într-o bună zi ne vom căsători. Este visul mamei mele”, a spus Cristiano Ronaldo, într-un interviu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????‍♀️ @prettylittlething

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio) pe

“E grozav. Este prietena mea, comunicăm bine. Îmi deschid inima în fața ei, iar ea și-o deschide în fața mea”, spune fotbalistul.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kids, let the Dad do his work ????????‍♂️❤️???? #stayhome #stayactive

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos!

 

 

FULLSCREEN
Iubita lui Ronaldo, posterior mai sexy ca al lui Jennifer Lopez. Cum s-a filmat pe Instagram
  • /

related posts