Iubitul Elenei Udrea, la plimbare cu fetița lui și a Elenei Udrea prin Costa Rica. Fanii: „Bravo, Adriane, plimbați frumosul copil!"


Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a făcut publică o fotografie în care o plimbă pe fetița lui alături de Elena Udrea.


Omul de afaceri a scris sub fotografie doar: „My girl, Eva Maria". („Fetița mea, Eva Maria.”, n.r.)

Elena Udrea a fost eliberată de Crăciun din închisoarea din Costa Rica, acolo unde a împărțit celula cu fosta şefă a DIICOT, Alina Bica. Cele două au fost puse în libertate după ce justiţia din România a anulat cererile de extrădare, în condiţiile în care executarea pedepselor le-a fost suspendată în baza deciziei CCR prin care constituirea completurilor de 5 judecători de la instanţa supremă a fost declarată nelegală.

Udrea, care înainte să fie reținută era foarte activă pe rețelele de socializare, și-a schimbat acest obicei între timp. După ce a fost eliberată, ea s-a limitat la două postări: una după ce a fost eliberată, iar una imediat după Anul Nou. 

Cum lua Udrea șpagă de 900.000 de euro chiar în biroul ei de la Ministerul Dezvoltării

Recent, Gheorghe Nastasia, fost secretar general al Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului, a descris modul în care Elena Udrea lua șpagă chiar în biroul din Ministerul Dezvoltării. 

Potrivit lui Nastasia, omul de afaceri Adrian Ardean i-ar fi dat această sumă fostului ministru în 6 octombrie 2011 și reprezenta comisionul de 10% care îi era destinat ministrului pentru deblocarea unor plăți restante. 

Nastasia a mai spus că suma i-a fost înmânată Elenei Udrea în bancnote de 500 de euro. 

De menționat că Udrea a negat de-a lungul timpului constant aceste acuzații. 

Potrivit sentinței Înaltei Curți, fostul ministru trebuie să le restituie lui Adrian Gardean și Corin Boian (n.r. partenerul de afaceri al lui Gardean) cei 900.000 de euro.

Vezi și:

Nastasia și-a recunoscut în fața magistraților rolul de intermediar al șpăgii în contextul în care a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită. 

Fostul ministru Elena Udrea și fosta șefă DIICTOT Alina Bica au fost reținute în baza unor mandate pe care Interpol le-a emis la cererea autorităților din România. 

Magistraţii instanţei supreme au condamnat-o, în iunie 2018, pe fostul ministru la 6 ani de închisoare în dosarul ”Gala Bute”. Decizia, care este definitivă, menţine hotărârea pe fond luată de Secţia Penală de la ÎCCJ. 

FULLSCREEN
Iubitul Elenei Udrea, la plimbare cu fetița lui și a Elenei Udrea prin Costa Rica. Fanii: „Bravo, Adriane, plimbați frumosul copil!"
  • /

related posts

Modifică setările cookies