Iubitul Lidiei Buble: "Nu mai este fericită lângă mine". Mesajul vedetei este cât se poate de clar


Zvonurile despre despărțirea lor țin primele pagini ale ziarelor de câteva săptămâni bune, iar acum se pare că a venit și confirmarea din partea prezentatorului tv.


Deși se speculează de ceva timp despre ruptura din ei, acum informația a fost confirmată. Vedeta a scris un mesaj cât se poate de clar prin care anunță despărțirea de Lidia. Acesta a anunțat că vor merge pe drumuri diferite, dar rămân în continuare o echipă pentru a duce la bun sfârșit proiectele în care sunt implicați împreună.

"O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou in razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.", a scris Răzvan Simion în mediul online.

Citește și: Lidia Buble, super sexy pe Instagram! Fanii au avut doar cuvinte de laudă la adresa ei

Totul a început atunci când Lidia Buble era în Deva, iar partenerul ei a rămas la București și bărbatul a fost fotografiat de paparazzi în timp ce ieșea din casa unei femei misterioase, însă artista nu a dorit să comenteze această escapadă, păstrând în continuare misterul privind statutul ei: dacă este în continuare într-o relație sau dacă este singură.

Sursă foto: Instagram

FULLSCREEN
Iubitul Lidiei Buble: "Nu mai este fericită lângă mine". Mesajul vedetei este cât se poate de clar
  • /

related posts

Modifică setările cookies