Iulia Albu, dată afară din grupurile de whatsapp de mămici. Care este motivul


Grupurile de mămici de pe Whatsapp sunt deja celebre pe internet: toată lumea știe despre discuțiile aprinse de acolo -  uneori o simplă remarcă poate declanșa o ceartă în toată regula.


Nici Iulia Albu nu e străină de astfel de grupuri :)  Mămica unei școlărițe, vedeta a făcut și ea parte dintr-un astfel de grup. Dar nu a rezistat mult :)  Celelalte mămici au dat-o afară, după cum ea însăși a recunoscut.

Într-un interviu pentru revista Viva aceasta a mărturisit că are fiica înscrisă la o scoală bună de stat. Aceasta nu ascunde faptul că întârzie la ședințele cu părinții.

„M-au scos de pe grupul de mame de pe WhatsApp. Nu mai țin minte exact de ce, dar sincer eu nu reacționez bine la mesajele acelea banale: m-am trezit de dimineață, am mâncat și am făcut imediat o poză. Mi se pare că sunt lucruri pe care nu ar trebui să le expui. Așa cum eu nu-mi expun copilul pe Instagram, așa nu o să-l expun nici pe un grup de mesaje. Am legat câteva prietenii, două, cu mămici, dar atât”, a povestit Iulia Albu în VIVA.

 

related posts

Modifică setările cookies