Iulia Albu despre Andreea Marin: "Zâna Pătrunjel seamănă cu Zâna Buruiană"


 Iulia Albu a criticat-o din nou foarte dur pe Andreea Marin, într-un articol intitulat "WOW SAU BAU PE NEMÂNCATE, CU RATEURI “PERUCATE”, pe care l-a publicat pe blogul personal. 


Andreea Marin a purtat o perucă blond platinat la cel mai recent eveniment la care a luat parte. Alegerea ei nu a trecut neobservată de Iulia Albu, care a riticat-o pe blogul ei și pe paginile de socializare.  

 

"Marin începe să semene suspect de mult cu Sânziană Buruiană. “Zâna Pătrunjel”, numită așa după celebra pățanie cu frunzulița dintre dinți, este toată un argintiu cu negru și o perucă. Mai nou, “colegele ei de endorsement” sunt Andreea Bălan, la fel de neinspirată din păcate, Oti (Bravo aveai stil) și Raluca Pastramă. Superb! Niciodată nu purtați rochii/salopete/bluze/trențe cu inserții din tulle elastic. Arată ieftin și Made în China… Perucile blond platinat nu pot fi purtate cu orice nuanța a pielii și în niciun caz așezate pe ceea ce pot doar să suspectez că este un pig tail în vârful capului. Voi unde credeti ca merge totuși? BAU„, a scris Iulia Albu pe blogul său

 

 

Despre Andreea Bălan, Iulia Albu a scris: 

"Colegă de suferintă a Andreei Marin, Andreea Bălan este în aceeași zonă crepusculară din punct de vedere stilistic, într-un compleu dintr-un material similar dar, cu cele mai urâte revere pe care l-am văzut vreodată. Nu văd ce poartă în picioare însă, culmea, apreciez makeup ul destul de reușit și coafura firească dar și faptul că nu poartă accesorii. "

 

Vezi și: related posts