Iulia Albu mesaj important de ziua ei: "Îmi voi strânge în brațe copilul și pe singurul bărbat pe care l-am iubit vreodată cu adevărat"


Iulia Albu își aniversează astăzi ziua de naștere. Vedeta împlinește 39 de ani.


Cu ocazia zilei de naștere, vedeta a publicat pe contul de Instagram un mesaj în stilul ei caracteristic. Le-a mărturisit fanilor lucruri pe care poate doar cei mai apropiați oameni le cunosc despre ea și a spus că în această zi specială vrea să-și țină în brațe copilul și pe bărbatul pe care îl iubește cu adevărat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Astăzi este ziua mea. Pana la aceasta vârsta pot spune ca am învățat câteva lucruri. 1. Plantele vii cu siguranța nu sunt specialitatea mea. Dovada clara, Pinul uscat din spatele meu. Il țin, încă, pentru ca din același pământ a răsărit o Buruiana cu superbe flori roz de care m-am îndrăgostit iremediabil. 2. Nimeni nu îți poate dicta ce decizii sa iei. Cu toate acestea, sunt momente când este bine sa asculti sfaturile părinților tai. 3. ESTE ÎNTOTDEAUNA Ok sa fii TU. Chiar dacă ai soarele in ochi si nu vei face cele mai reușite fotografii. 4. Viața fără putina drama devine o comedie proasta. Si mie nu mi-au plăcut niciodata comediile proaste. 5. Broccoli-ul nu este leguma mea. Astăzi vreau doar sa va mulțumesc pentru ca îmi sunteți aproape. De mâine, pregătiți-va de spam cu fotografii cocoțată pe tocuri, cu coroane, pene, găini si curci. Astăzi sunt I, si voi merge desculta prin iarba, voi dansa sub vie, voi bea vin din căni de lut si îmi voi strânge in brațe copilul si pe singurul bărbat pe care l-am iubit vreodată cu adevărat in afara de tatăl meu. Si va sugerez sa încercați si voi același lucru. Viața nu este pentru a fi trăită doar pe social media.

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu) on

"Astăzi este ziua mea. Până la această vârsta pot spune că am învățat câteva lucruri.

1. Plantele vii cu siguranță nu sunt specialitatea mea. Dovadă clară, pinul uscat din spatele meu. Îl țin, încă, pentru că din același pământ a răsărit o buruiană cu superbe flori roz de care m-am îndrăgostit iremediabil.

2. Nimeni nu îți poate dicta ce decizii să iei. Cu toate acestea, sunt momente când este bine să asculți sfaturile părinților tăi.

3. ESTE ÎNTOTDEAUNA Ok să fii TU. Chiar dacă ai soarele în ochi și nu vei face cele mai reușite fotografii.

4. Viața fără puțină dramă devine o comedie proastă. Și mie nu mi-au plăcut niciodată comediile proaste.

5. Broccoli-ul nu este leguma mea.

Astăzi vreau doar să vă mulțumesc pentru că îmi sunteți aproape.  De mâine, pregătiți-vă de spam cu fotografii cocoțată pe tocuri, cu coroane, pene, găini și curci.

Astăzi sunt I, și voi merge desculță prin iarbă, voi dansa sub vie, voi bea vin din căni de lut și îmi voi strânge în brațe copilul și pe singurul bărbat pe care l-am iubit vreodată cu adevărat în afară de tatăl meu.

Și vă sugerez să încercați și voi același lucru. Viața nu este pentru a fi trăită doar pe social media", a spus Iulia Albu.

După ce s-a despărțit de Mihai Albu, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike și alături de care își crește fetița, pe frumoasa Mikaela.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies