Iulia Albu, mesaj surprinzător: ”Din respect pentru starea de sănătate precară a Andreei Bălan”


Andreea Bălan a suferit, de curând, un stop cardio respirator, în timpul operației de cezariană, iar unele vedete s-au grăbit să-și dea cu părerea față de acest incident.


Recent, Andreea Bălan a dat naștere unei fetițe de nota 10, doar că în timpul operației de cezariană, a suferit un stop cardio-respirator. Atât fanii, cât și colegii ei de breaslă și-au exprimat îngrijorarea, dar și gândurile lor bune pentru artistă.

Citește și: Iulia Albu a criticat rochia Adelinei Pestrițu: ”S-a vrut prețioasă, dar a gafat groaznic”

Iulia Albu, care are o rubrică săptămânală pe blogul ei, în care comentează ținutele vedetelor în maniera sa proprie, a hotărât ca, în lumina ultimelor evenimente, să nu mai publice marțea aceasta mult-așteptatul articol. Aceasta a tras un semnal de alarmă cât privește operațiile de cezariană pentru care foarte multe viitoare mămici optează în zilele noastre.

”Dragii mei, din respect pentru starea de sănătate precară a Andreei Balan, astăzi nu vom publica Marțea Neagră cu Iulia Albu. Îi doresc însănătoșire grabnică și celor vinovați(dacă există intr-adevăr o vină) sancțiuni pe măsură. OPERAȚIA DE CEZARIANA este mult mai riscanta decât nașterea naturala. Nu mai umpleti buzunarele unor doctori de multe ori iresponsabili! #stopcezarianalacerere”.

Vezi și: Presing la dressing. Iulia Albu, aproape de leșinrelated posts