Iulia Vântur: "Salman Khan e un om special care s-a dăruit oamenilor"


De cinci ani, Iulia Vântur locuiește în India, pe care o consideră o a doua casă și pe care o iubește tot mai mult. E extrem de discretă în legătură cu relația cu Salman Khan, dar se pare că e extrem de fericită alături de acesta.


Pentru Click, Iulia a dat un interviu special în care l-a și descris pe bărbatul pe care toată presa scrie că îl iubește:
 
“Un om special care s-a dăruit oamenilor. El este descrierea perfectă a Fundației “Being human”, prin care ajută milioane de oameni în nevoie. Am învățat de la el să muncesc până când devin cea mai bună variantă a mea.”

În plus, Iulia a povestit cum arată viața ei petrecută în izolare în India:

“După 3 luni și jumătate de izolare pot spune că nici acum nu-mi ajunge timpul să fac tot ce îmi doresc, zilele se scurg repede pentru că nu sunt singură în izolare. Fac cardio, sală, yoga, streching, kickboxing, merg cu bicicleta, fac echitație și destul de multă mișcare în aer liber. Sunt norocoasă că am rămas “blocată” la casa de vacanță, unde mă bucur de natură, de aer curat și sunt mult mai ferită de pericolul de a contacta virusul.”
 
Salman Khan şi Iulia Vântur nu au recunoscut niciodată public că ar avea o relaţie, dar se comportă în diferite situații ca un cuplu. Cei doi nu au confirmat, dar nici nu au infirmat că se iubesc. Merg în vacanțe împreună, presa din India spune că frumoasa româncă ar locui în casa acestuia, iar de ziua lui, când actorul a împlinit 53 de ani, Iulia i-ar fi dat cadou un lanț de aur cu un crucifix specific Bisericii Ortodoxe. Potrivit India Today, starul indian a fost surprins chiar în seara respectivă când îl purta. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA EMISIUNILE PREFERATE:

FOTO: INSTAGRAM IULIA VÂNTUR / FACEBOOK IULIA VÂNTUR

related posts

Modifică setările cookies