Iuliana Beregoi, departe de managerii ei de Paște! Ce planuri are faimoasa adolescentă


După un an plin, Iuliana Beregoi declară că are nevoie de momente de liniște. Astfel, frumoasa artistă va petrece Paștele acasă, în Republica Moldova. Însă, din păcate, nu va putea fi alături și de cei care o sprijină mereu: managerii săi, Alina Todașcă și Cătălin Dascălu, vor fi plecați în perioada care urmează în Bucovina. 


„Sunt fericită că pot petrece sărbătorile cu familia. Am pregătit deja o listă cu activități pe care mi-ar plăcea să le fac împreună cu părinții și cu sora mea în cele trei zile. Și da, e adevărat că mi-aș fi dorit să mă văd și cu Alina și Cătălin, însă, de această dată, petrecem separat. Dar am promis să ne încărcăm bateriile și să ne întoarcem cu forțe noi”, a spus Iuliana Beregoi.

Alina Todașca și Cătalin Dascălu, managerii Iulianei Beregoi și fondatorii label-ului de succes Mixton Music, se cunosc cu artista încă din 2014, dar au devenit o familie abia doi ani mai târziu, când Iuliana a împlinit 12 ani, iar Alina și Cătălin au decis că e momentul să investească toate planurile lor în cea care urma să devină idolul Generației Z.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Întrebarea Mesei cu Adina Buzatu - "Dacă o zic pe asta, chiar iese scandal de presă"

related posts

Modifică setările cookies