Iuliana Beregoi și-a personalizat mașină de 90.000 de euro. Ce modificare i-a făcut bolidului de lux


La doar 18 ani, Iuliana Beregoi se bucură de succes pe toate planurile. Și-a cumpărat casa când a devenit majoră și conduce un bolid de lux, în valoare de 90.000 de euro, pe care l-a personalizat de curând după bunul plac.

Tag-uri: #iuliana beregoi

În câteva luni, Iuliana Beregoi va împlini 19 ani și, ca un cadou anticipat, aceasta a decis să-și modifice mașina cumpărată la majorat, un Porsche Macan gri, pentru a se potrivi mai bine stilului său. Astfel, cântăreața și-a dus mașină la un service pentru a fi colantată într-un roz discret, însă, care, cu siguranță va atrage atenția în trafic.

„Mulțumesc enorm pentru noul look al mașinii mele. O ador! Nu uitați să credeți în visurile voastre și să munciți pentru ele. Vă iubesc!”, a scris Iuliana Beregoi pe Instagram, în dreptul imaginii care arată noua culoare a bolidului.

Dezvăluirea a fost făcută și pe contul său de Tik Tok, într-un clip în care Iuliana vede pentru prima oara mașina personalizată. Pe fundal, managerul ei a spus că modificarea a durat șapte luni și a mai dezvăluit că mașina ei este singura din Europa cu această culoare.

@love4evermoldova

 

♬ sunet original - ????????

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies