Ivanka Trump, etalon de eleganță și grație la nunta surorii sale! Fiica lui Donald Trump a fost în centrul atenției


Ivanka Trump nu a moștenit doar frumusețea mamei sale, ci și bunul-gust în materie de modă. Fiica lui Donald Trump a întors toate privirile la nunta surorii sale, acolo unde a optat pentru două ținute spectaculoase. 


La 41 de ani și după trei nașteri, Ivanka Trump arată ca un supermodel! Fiica lui Donald Trump și a Ivankai Trump a participat alături de familia sa la nunta surorii vitrege, Tiffany Trump. 

Grandiosul eveniment a avut loc în Palm Beach Florida. Tiffany este fiica lui Donald Trump din căsnicia cu Marla Maples. Tânăra în vârstă de 29 de ani s-a căsătorit cu afaceristul Michael Boulos. 

Doamnele din familia Trump au arătat impecabil, iar mireasa a purtat o creație spectaculoasă, semnată Elie Saab. Sora Ivanka a reușit însă s-o eclipseze pe mireasa Tiffany. 

În timpul zilei, Ivanka și-a pus în valoare silueta silfidică și și-a etalat abdomenul plat. Ce-i drept pentru această ținută, Ivanka nu a primit doar complimente, ci și critici pe contul de Instagram. 

Fiica lui Donald Trump a purtat un top roz decorat cu cristale și o fustă în aceeași nuanță. 

“Nu este o ținută potrivită pentru nuntă!”, “Un top la nuntă? Pe bune, Ivanka?”, “Pare că țipi după atenție!”, “Arăți uimitor, dar sora ta ar fi trebuit să fie în centrul atenției!”, sunt câteva dintre mesajele primite de la urmăritori. 

Seara, Ivanka a arătat ca o prințesă modernă, într-o rochie diafană, din mătase, de culoare albastru ciel. Ivanka și-a asortat ținuta cu cea purtată de fiica sa, Arabella Rose, iar băieții ei au avut papioane albastre. 

Ținuta aleasă de Ivanka seamănă izbitor cu rochia purtată de Grace Kelly în pelicula „To Catch a Thief”, din anul 1995, potrivit Vanity Fair. De altfel, Ivanka este o mare admiratoare a regretatei actrițe și nu este prima dată când se inspiră din stilul fostei prințese de Monaco. Mai mult, în ziua în care Tiffany a făcut nunta, Grace Kelly ar fi împlinit 93 de ani. 

“Asta e definiția bunului-gust!”, “Ivanka, arăți incredibil!”, “Ești uimitoare!”, “Prințesa noastră americană”, “Ești atât de frumoasă!”, au comentat fanii când au văzut-o în rochia a la Grace Kelly. 

Fotografii: Instagram/ Getty Images

  • Ivanka Trump, etalon de eleganță și grație la nunta surorii sale! Fiica lui Donald Trump a fost în centrul atenției
Modifică setările cookies