Jackie Stallone, mama lui Sylvester Stallone, a murit la 98 de ani


Mama lui Sylvester Stallone, vedetă la rândul ei, a murit la vârsta de 98 de ani, așa cum a anunțat familia.


Aceasta a avut patru copii: Sylvester (74 de ani), cântărețul Frank Stallone (70 de ani), Tommy și actrița Toni D’Alto, care a murit în 2012.

Frank a confirmat trista veste într-un mesaj pe Facebook, spunând că Jackie a murit în somn.

 

”În această dimineață, eu și frațiimei ne-am pierdut mama. A fost mama a patru copii, Tommy, Sylvester, Frankie și regretata mea soră Toni Ann. E fost o femeie remarcabilă. A murit în somn, așa cum și-a dorit. Nu aveai cum să nu o iubești, era o persoană foarte excentrică, flamboiantă. S-a născut pe 29 noiembrie 1921, în Washington DC, a trăit în perioada prohibiție, a trecută prin Marea Depresiune și cel de-Al Doilea Război Mondial. Obișnuiam să vorbesc cu ea ore întregi despre perioada aceea, anii 20-40. Era o lecție de istorie. Mintea ei a fost limpede și ascuțită până în ziua în care a murit. 

Cred că îmi înec emoțiile în lacrimi și în prea mult vin. Dar când cunoști pe cineva de 70 de ani este greu și trist. A avut 7 nepoți și 3 strănepoți. Fratele meu, Sylvester, a tratat-o ca pe o regină toată viața. Mami, îmi va fi dor de tine mereu”, a mai scris Frank. 

Pasionată de fitness, Jackie a lansat un program tv cu exerciții și a deschis o sală destinată exclusiv femeilor. În anii 90, aceasta și-a făcut un nume ca astrolog, cu o serie de cărți și cu propria linie fierbinte. 

A apărut într-o mulțime de emisiune, inclusiv în ”Celebrity Big Brother UK”, alături de Brigitte Nielsen, fosta soție a lui Sylvester Stallone. 

”Am fost astrolog pentru regini, prim-miniștri, politicieni, staturi de film, generali, gansteri, polițiști și preoți. Dacă pe ei i-am ajutat - clar, pot să vă ajut și pe voi!”, era mesajul lui Jackie Stallone. 

Foto: Getty, Profimediaimages.ro

related posts

Modifică setările cookies