Jade din „Clona” a descoperit elixirul tinereții! La 47 de ani, actrița Giovanna Antonelli arată impecabil în costum de baie


Giovanna Antonelli a ajuns la inimile a milioane de oameni și a cucerit inclusiv publicul din România cu rolul lui Jade, din telenovela-fenomen „Clona”. 


Anii au trecut, însă brazilianca a rămas neschimbată. Aceeași privire captivantă, același zâmbet perfect, păr bogat, ten radiant și o siluetă fără cusur. Actrița în vârstă de 47 de ani pare să fi găsit elixirul tinereții. 

Giovanna și-a impresionat recent fanii virtuali după ce a postat pe contul de Instagram mai multe imagini de la plajă. 

Actrița, care are și două nașteri la activ, apare în costum de baie și arată fenomenal. „Doar pentru că mi-e dor de vară”, a scris Giovanna în dreptul imaginilor care au adunat peste 52.000 de like-uri. 

„Oricât de perfectă am crede că este Giovanna, ea ne va surprinde mereu”, „Cât de frumoasă ești!”, „Ador când postezi imagini din vacanță”, „Ești perfectă!”, „Ce femeie încântătoare”, „”Nu pot spune ce este mai fermecător? Tu sau peisajul…”, „Peisajul și paradisul!”, „Pe zi ce trece ești tot mai frumoasă”, i-au scris fanii. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos)

Giovanna Antonelli și partenerul ei din Clona, Murilo Benicio, au un fiu 

Jade și Lucas din „Clona” au format un cuplu și în viața reală, nu doar pe platourile de filmare. Giovanna Antonelli și Murilo Benicio au un fiu, pe nume Pietro, în vârstă de 18 ani. 

Cei doi actori au fost împreună din 2002 până în 2005. Cuplul s-a despărțit la scurt timp după nașterea băiețului lor. Giovanna și Murilo au rămas buni prieteni și au o relație specială cu fiul lor. Giovanna mai are două fete gemene din mariajul cu regizorul Leonardo Noguiera, pe nume Antonia și Sophia. 

Giovanna este și la ora actuală una dintre cele mai talentate și iubite actrițe din Brazilia. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram @Giovanna Antonelli/ capturi Youtube
 

related posts

Modifică setările cookies