Jaden Smith, la vârsta de 22 de ani. Prima apariție după ce presa a scris despre relația din afara căsătoriei a mamei sale


După ce anul trecut, Jaden Smith a avut de nevoie de intervenția părinților pentru că nu mânca corect și adoptase o dietă care pur și simplu îl sleise de puteri, Jaden Smith pare că și-a revenit și arată destul de bine.

Tag-uri:

În ciuda faptului că presa a scris multe despre relația dintre părinții lui în ultimele zile, mai precis că mama sa a avut o relație cu August Alsina în afara căsătoriei, cu acordul lui Will Smith, acesta nu pare deloc afectat de ceea ce se întâmplă.

Acesta a împlinit pe data de 8 iulie vârsta de 22 de ani și în loc să aibă o petrecere de ziua sa, el a fost surprins la ziua lui Ringo Starr, celebrul baterist al trupei The Beatles. 

Potrivit Page Six, Jaden Smith a fost cel care i-a prezentat-o pe mama sa lui August în 2015. August Alsina a declarat la The Breakfast Club cu Angela Yee că a fost îndrăgostit de soția lui Will Smith. Mai mult decât atât, tânărul artist spune că a vorbit cu Will despre asta. Artistul nu a specificat exact când și cât a durat relația cu Jada.

Sursă foto: Profimedia Images

FULLSCREEN
Jaden Smith, la vârsta de 22 de ani. Prima apariție după ce presa a scris despre relația din afara căsătoriei a mamei sale
  • /

related posts

Modifică setările cookies