Jador, concert în SUA? Ce vedetă i-a propus artistului să plece peste ocean


În ultimii ani, internetul și nu numai a fost luat cu asalt de Jador, artist care a reușit să cucerească toate topurile.

Tag-uri: #Jador #SUA

Cântărețul, care în primăvară a împlinit 26 de ani, pare că vrea să se facă remarcat și peste hotare, iar cea care i-a deschis ușile către Statele Unite ale Americii este nimeni alta decât Elena Merișoreanu.

După ce în mediul online a apărut o fotografie în care Jador apare alături de Beatrice Păun, nepoate Elenei Merișoreanu, artistul a dezvăluit cum a ajuns să o cunoască pe tânără.

„M-a chemat doamna Merișoreanu, că este ziua soțului unei cunoștințe în America, în Las Vegas, și vor să merg să cânt. M-am dus să discut cu doamna Merișoreanu, pentru că dânsa a mai fost și, cel mai probabil, vom merge împreună. Trebuia să punem la punct detalii: despre viză, despre zbor, că vom merge cu avionul privat, unde stăm la hotel, inclusiv despre bani am vorbit. Și mi-a dat doamna Elena Merișoreanu un pahar de rachiu și am mai stat cu dânsa de vorbă. Este ca mama mea, o iubesc de nu mai pot! Le-a chemat și pe fetele dânsei să mă cunoască, toată familia mă iubește. Doamna Elena Merișoreanu este ca bunica mea”, a spus Jador despre întâlnirea cu Beatrice Păun.

foto: PR

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale

Vezi și: EURO 2020: Fotbalul se joacă la PRO TV

related posts

Modifică setările cookies