Jador, marele absent de la nunta Getei Sterp! Ce mesaj i-a fost transmis cântărețului


Geta Sterp și partenerul său, Sebastian Crăciunescu, au pășit în fața altarului în urmă cu doar câteva zile, la eveniment fiind invitați toți apropiații lor. Marele absent a fost, însă, Jador, care a primit totuși un mesaj chiar în timpul petrecerii. Iată ce i-a fost transmis cântărețului


Jador este foarte apropiat de frații Sterp, însă nu a fost invitat la nunta Getei. În timpul petrecerii, la care au fost prezenți toți apropiații familiei Sterp, mama Geta a intrat într-un live pe TikTok, acolo unde a fost întrebată de ce lipsește manelistul. Fără să ezite, femeia i-a oferit rapid răspunsul și a lămurit întreaga situație.

Mama Geta a menționat, la momentul respectiv, că Jador este bun prieten cu fiul său mare, Culiță, nu cu Geta, iar prezenta sa la nuntă ar fi fost nefondată.

„Jador nu a fost invitat la nună, că e nunta Getuței. Jador e prieten cu Culiță. Îl invitam cu tot dragul, dar poate are de cântat, eu de unde să știu, nu știu”, a spus mama Geta în cadrul live-ului inițiat pe TikTok.

@tania_plesa1 Jador nu e prieten cu Geta@????Tania???? @????Tania???? @????Tania???? #jador #mamageta #culitasterp #getasterp #sebi #wedding #live #moldova #chisinau #viralvideo #viralromania #taniaplesa1 #romania #2022 ♬ sonido original - ????Tania????

Culiță Sterp, mesaj emoționant pentru sora lui 

La scurt timp după marele eveniment, cântărețul a ținut să îi transmită un mesaj emoționant Getei. În cadrul unei postări pe contul său de Facebook, artistul i-a urat surorii sale casă de piatră și multă fericire alături de Sebastian Crăciunescu.

S-a măritat iubita noastră surioară! Ce repede a trecut timpul, parca numa ieri eram copii si eram toți acasă, astăzi suntem la casele noastre, doi dintre noi fratii avem si copii, iar alții urmează! A trecut o perioada din viața si vine alta!

Casă de piatra surioara noastră scumpă și dragă, te iubim din toată inima! @getasterp si multă fericire alături de soțul tău @sebastian.craciunescu care de acum face parte din familie si e la fel cum ești tu pentru noi!”, a scris Culiță Sterp.

Sursă foto: Instagram

 

  • Jador, marele absent de la nunta Getei Sterp! Ce mesaj i-a fost transmis cântărețului
Modifică setările cookies