Jador nu a fost prezent la ziua lui Culiță Sterp! Ce făcea artistul în timpul petrecerii


Culiță Sterp a împlinit 30 de ani și a organizat o petrecere de zile mari în Hațeg, unde au fost prezente nume importante din industrie. Florin și Ionuț Cercel au încins atmosfera, iar sumele oferite pe dedicații au fost pe măsură! Totuși, din rândul invitaților a lipsit Jador, iar fanii au fost primii care au sezisat acest lucru. Unde se afla artistul în timp ce Culiță își aniversa ziua de naștere?


Pe 26 octombrie, Culiță Sterp a împlinit 30 de ani. Petrecerea a organizat-o în ținutul Hațegului, cu muzică lăutărească, dedicații și invitați pe măsură. Într-un clip postat pe contul său de Instagram, Culiță Sterp a fost surprins în timp ce număra banii de la dedicații, sume care s-au ridicat la 120.000 de euro: „Îniante credeam că sunt doar niște șervețele, dar...”

Florin și Ionuț Cercel au încis atmosfera pe ringul de dans, iar prietenii cântărețului s-au distrat până dimineața, însă cei care au urmărit evenimentul au observat imediat că marele absent a fost nimeni altul decât Jador.

Nu se știe dacă Jador a fost sau nu invitat la petrecere, însă în timp ce Culiță petrecea, artistul se afla într-un studio cu alți cântăreți, alături de care se pare că pregătește un nou proiect muzical.

Jador nu a fot prezent nici la nunta Getei Sterp

Cu toate că este foarte apropiat de frații Sterp, Jador nu a fost invitat la nunta Getei. În timpul petrecerii, la care au fost prezenți toți apropiații familiei Sterp, mama Geta a intrat într-un live pe TikTok, acolo unde a fost întrebată de ce lipsește manelistul. Fără să ezite, femeia i-a oferit rapid răspunsul și a lămurit întreaga situație.

„Jador nu a fost invitat la nună, că e nunta Getuței. Jador e prieten cu Culiță. Îl invitam cu tot dragul, dar poate are de cântat, eu de unde să știu, nu știu”, a spus mama Geta în cadrul live-ului inițiat pe TikTok.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies