Jador s-a înscris la masterat


Cu toate că are succes cu stilul de muzică abordat, Jador și-a propus să mai facă ceva pentru el. 


Mai precis, s-a înscris la masterat la Facultatea de Studii Economice din Bucureși (ASE). Semn că, pe termen lung, nu este exclus ca tânărul să își schimbe viața și să intre în domeniul afacerilor. Și-a dorit să urmeze aceste studii încă de acum doi ani, dar nu a avut timp. Jador a absolvit deja Academia de Studii Economice din Bucureşti în cadrul Facultății de Relații Economice. 
 
„Oficial m-am înscris la master. Deci, din toamnă… în două săptămâni la cursuri. M-am înscris la facultate. Uite aici, Academia de Studii Economice. Sunt student."
 

"Nu las niciodată lucrurile neterminate. Îți dai seama că ajută. M-am înscris la Comunicare în afaceri, la Academia de Studii Economice”, a spus Jador pentru SpyNews.
 
Mai mult, artistul a mărturisit faptul că acest master nu o să-i ocupe foarte mult timp:

"Eu nu fac la fel ca toți ceilalți. Nu o să am toate obiectele, pentru că eu deja le-am luat. Eu mai am doar șase obiecte tot anul. O să studiez doar șase tot anul, sunt doar o oră sau două pe săptămână.
 
Nu solicită foarte mult timp. O să am examene. Probabil nu mă voi duce la seminarii, dar la cursuri cu siguranță mă duc." 
 

Vezi și: România, pe locul 2 în lume la fitness și culturism

related posts

Modifică setările cookies