Jador și-a cumpărat un penthouse de 300.000 de euro. Cum arată casa artistului


Cântărețul și-a cumpărat casa visurilor sale de curând. Mai mult, acesta și-a schimbat și automobilul, cu unul ”mai serios”.

Tag-uri: #Jador #casa

Înainte de pandemie, artistul primea pentru fiecare eveniment 4.000 de euro, conform click.ro. De asemenea, se pare că Jador câștigă aproape 40.000 de euro pe lună numai din reclame, potrivit Socialblade.com, platforma de analiză a rețelelor sociale. 

În aceste condiții, Jador și-a achiziționat, recent, un penthouse cu cinci camere, în valoare de 300.000 de euro, situat într-o zonă de lux a Bucureștiului.

„Mi-am dorit foarte mult să am o casă, oricine își dorește să aibă casa lui. Toți prietenii mei sunt plecați de când erau mici, 17-18 ani, să plece să construiască și ei o casă, să formeze o familie, să creștem, să supraviețuim și uite că Dumnezeu m-a ajutat și pe mine să am o căsuță, una frumoasă chiar. Nu vreau să mă laud cu ea. 

Mai vreau o nevastă și mulți copii. Mama s-a bucurat, visul mamelor e să-și vadă copiii la casa lor și vor nepoți. Cu nepoții e mai greu. De curând, mi-am schimbat și mașina. Mi-am luat una mai serioasă, nu una de copii”, a declarat Jador, la Antena Stars.

Foto: Facebook

 


related posts

Modifică setările cookies