Jador și-a etalat noul tatuaj pe Istagram. „O să mă omoare mama, dar se merită”


Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului. Piesele sale înregistrează milioane de vizualizări pe YouTube, iar peste 1 milion de fani îi urmăresc zilnic postările de pe Instagram. 

Tag-uri:

Carismatic și mereu cu zâmbetul pe buze, Jador a devenit rapid o celebritate autohtonă, iar numărul fanelor care îl adoră a crescut simțitor. Cântărețul, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, este apreciat și pentru stilul său vestimentar. El se îmbracă mereu la patru ace și are grijă să fie mereu în pas cu tendințele. 

Jador nu este străin nici de tatuaje, deși mărturisește că părinții săi nu-i susțin această alegere. Recent, el și-a făcut un nou tatuaj- o literă J cu coroniță în spatele urechii, împărtășind vestea cu fanii săi de pe Instagram. 

 

Acum un an, Jador le explica fanilor semnificația tatuajului pe care îl are pe umăr. Vezi detalii aici:

Jador se bucură de succes în carieră, iar recentele colaborări cu Vlăduța Lupău au fost foarte apreciate de fani. După piesa „Amanta”, lansată acum trei luni și care a ajuns rapid în top, iată că artiștii ne surprind cu o nouă melodie, dedicată valorilor României. 

Citește aici: VIDEO Vlăduța Lupău, Jador și Costi Ioniță au lansat Mare e lumea, o piesă dedicată valorilor României

Sursă foto: Instagram/ jador_adevarat

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Tudor Ionescu - "Am avut 104 kg, am 60 de kg"

related posts

Modifică setările cookies